2777
2789
عنوان

من یک زنم در سخت ترین روزهای زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 21 پست
منم از حرفهات متوجه شدم با پول و رانندگی مشکلی نداره برا همین پیشنهاد دادم پیشنهادم رو بزار گوشه ذهن ...

چ جالب بود برام تجربت 

میشه بگی چطور دنبال خانوادش بود 

بعد من فکر میکنم عرضه رانندگی ندارم ولی انقد دلم میخواد کامل راننده بشم

چ جالب بود برام تجربت میشه بگی چطور دنبال خانوادش بود بعد من فکر میکنم عرضه رانندگی ندارم ولی انقد د ...

تمام و کمال در خدمت اونا 

تفریحات باید با اونا می‌بودیم مسافرت فقط با اونا 

حرف اونا حرف بود هر چند به من بی احترامی نمی کرد ولی غیر مستقیم متوجه میشدم که حرف اونا رو بیشتر قبول داره 

حتی تا جایی باور میکنی مثلاً برنج میخواست بگیره از اونا نظر میخواست 

خرجشون هم که اولولیت بود براش 

اینی که دارم بهت میگم از سر تجربه هست باور کن راننده شو ضرر نمیکنی باور داشته باش که تو حتماً میتونی 

دوستم سر همین مسئله که شما دارید کارش به جاهای باریک کشیده شد طوری که هر روز دعوا داشتند با همین راهکاری که بهش دادم هر روز که منو میبینه سریع میگه خدا خیرت بده نجاتم دادی 

تا میتونی سعی کن استقلال داشته باشی من طوری شده بود ماشینم پنچر میشد زنگ نمیزدم بهش سریع تو خیابون پنچری میگرفتم دید دارم خطرناک میشم به خودش اومد 

اینو یاد داشته باش نه دعوا راه بنداز نه غر بزن فقط صبوری و سیاست حرف زدن و رفتاری داشته باش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تمام و کمال در خدمت اونا تفریحات باید با اونا می‌بودیم مسافرت فقط با اونا حرف اونا حرف بود هر چند به ...

تنهایی برم سفر مثلا مشهد نطرت چیه اون ک نمیاد خانوادم ک نمیان کسی نیست خودم هستم وخودم

چطوری راننده بشم اعتماد بنفس ندارم همش فک میکنم تصادف میکنم

هیچ طوری نمیشه نترس 

اول اینکه ماشینت رو بیمه فول کن هم بدنه هم ثالث  

دوم اینکه تصادف کنی مگه چی میشه قرار نیست که هیچ اتفاقی نیفته باید حادثه برات اتفاق بیفته که پخته شی  

نگرانی رو بزار کنار ، تو باید از ی جایی شروع کنی 

تنهایی برم سفر مثلا مشهد نطرت چیه اون ک نمیاد خانوادم ک نمیان کسی نیست خودم هستم وخودم

اتفاقاً برو ، خوش بگذرون ، تجربه کسب کن 

باید استقلال رو از ی جایی شروع کنی پس نترس با قدم های استوار و اراده قوی پیش برو 

من الان دو تا بچه دارم ، شوهرم ماموریت  بود فکر از تهران بچه هام رو برداشتم رفتم قم بعد از اون رفتم شاهرود و بعدم  مشهد اونم با ماشین تو جاده ، خودم تنها رانندگی کردم اینقدر هم خوش گذشت تا خبر دار شدیم شوهرم بلیط گرفته بود اومد مشهد 

می‌فهمید که اگر نمی اومد ما حالا حالا ها برا خودمون گذشت و گذار میکردیم