2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی عجیبه که⁉️

110 بازدید | 7 پست

من ۲۲ سالمه

اینکه تا حالا هیچ رابطه عاطفی تداشتم

به کسی علاقه نداشتم

و خیلی هم احساس نیاز به رابطه حسی و دوستی ندارم 

اینا عجیبه؟!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر

آخه هم سن و سالای من خیلی ذوق این موضوعا رو دارن

یا حداقل یه تجربه ای دارن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

پسر من همسن شماست و تا حالا رابطه عاطفی نداشته و فقط درس خونده ، از نظر من لازمه چون یه مرحله از رشد اجتماعی و احساسیه 

البته رابطه عاطفی سالم  و حدو مرز دار ،نه اینایی که تو بعضی تاپیکها مینویسن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

پسر من همسن شماست و تا حالا رابطه عاطفی نداشته و فقط درس خونده ، از نظر من لازمه چون یه مرحله از رشد ...

پسرا آخه دیرتر وارد رابطه میشن

من اصلا حس نیاز و تمایل هم ندارم کلا

پسرا آخه دیرتر وارد رابطه میشنمن اصلا حس نیاز و تمایل هم ندارم کلا

گفتین تمایل ندارین از نظر من عجیب نیست شاید موقعش نرسیده برای شما

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"