2777
2789

قبلش بگم همه شغلی ارزشمند وقابل احرتامه ولی گاهی با خودم فکر میکنم مثلا یه پزشک اینهمه سختی کشیده اینهمه داره به جون مردم کمک میکنه جون مردم نجات میده ولی بازیگرا با یه فیلم کلی بین مردم محبوب ومورد توجه میشن ولی اون دکتر بدبخت پولی هم نمیده بهش دولت این یکم ناعدالتیه

بازیگر

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدیدا پول تو هنره

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

عدالتی تو دنیا وجود نداره اینی که گفتی یه مثال خیلی خیلی کوچیکه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

از نظر من پزشک

ولی بازیگرها محبوب ترن 

مقایسه شون درست نیست چون خیلی متفاوت ان

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

قطعا پزشک 

حالا بنظرم حق پرستارا خیلی ضایع میشه 

فک کن اون همه سختی کار و شیف یه حقوق اندک بگیرن

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔