2777
2789
عنوان

خارجی ها چطوری میلک شیک میخورن 🍟🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 27 پست

مطمعنی میلک شیک بوده؟

شاید نوشیدنی خاصی بوده 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عادت کردن حتما 

منم همچین چیزی بخورم چیزیم نمیشه 😁😁😁

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یعنی بهشون بگی سلامجواب میدن علیک سلام؟ /=

یعنی هدفشون ازین ترکیب سمی چی بوده؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

منو مک دونالد😂

مزش جالبه ولی خیلی چاق کنندس

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

یاد یکی از فامیل افتادم خیلی چندش غذا میخوره ی دیس برنج میزاره جلو خودش اول ی لایه سالاد و پر سس بعد قرمه سبزی اخرش هم ماست بعد قاطی میکنه میخوره ی نوشابه هم روش

میگه اخرش ک تو معده قاطی میشن...  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

منو مک دونالد😂مزش جالبه ولی خیلی چاق کنندس

اره توی مک دونالد هم هست

اصلا فکر کنم اول همون ارائه داد این سم رو

ای کاش تو ایران هم همبرگرهای کوچیک و ارزون بود 😫😫😫

یه ساندویچ آشغالی همبرگر زیر دویست و خورده ای نیست 

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

یاد یکی از فامیل افتادم خیلی چندش غذا میخوره ی دیس برنج میزاره جلو خودش اول ی لایه سالاد و پر سس بعد ...

لعنت بهش 😫🤢

لعنت به من که تصورش کردم 😆

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

اره توی مک دونالد هم هستاصلا فکر کنم اول همون ارائه داد این سم روای کاش تو ایران هم همبرگرهای کوچیک ...

وا همبرگرای ایران عالیه چیه اون اشغال بی کیفیت من ماموریت رفته بودم خارج اصلا دلم نمیخواست بخورم😕

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅