2777
2789
عنوان

من نمیخوام بمیرم توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 42 پست
ما که نمیمیریم😐 فقط از یه مکان به مکان دیگه منتقل میشیم

😂😂فقط. صرفا چشامون می بندیم 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان از پشت گوشی چیکار کنیم ینی؟خدایا این کاربر رو زود نبر. آمینبعد از ۱۲۰ سالگی لطفابا تشکر

😂😂😂

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

الان از پشت گوشی چیکار کنیم ینی؟خدایا این کاربر رو زود نبر. آمینبعد از ۱۲۰ سالگی لطفابا تشکر

من میترسم نمیدونم نکنه افسرده شدم این افکار بد میاد سراغم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یعنی دوباره اینجوری زندگی میکنم ؟

روحمون تو این جسم محدوده نه تنها اینجوری میشه زندگی کرد حتی به مراتب بهتر چون دیگه به جسم محدود نیست دقیقا مثل خوابای که میبینی و نامحدودی همونه پس هیچوقت نمیریری

منم میترسم

فقط قرار نیست ک تو بمیری همه می میمیرن 

من میترسم نمیدونم نکنه افسرده شدم این افکار بد میاد سراغم

زندگی‌با مرگ معنی پیدا میکنه. 

مثل اینکه تاریکی با روشنایی 

این نباشه، اون یکی مفت نمی ارزه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

بالاخره یه روز پیر بشم میمیرم دیگ

اگه مرگ نیاد پیری دوره گلم

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌