2777
2789
عنوان

یه سوال

53 بازدید | 5 پست

یه آقا پسری بود که تو رابطه بودیم باهم به قصد ازدواج بعدش یسری کل کلی داشتیم و اینا موقعیتامونم با هم اوک نبود و همشهری ام نبودیم 

البته یکم خودشیفته است و منم دیگه نمیخواستم تو رابطه باشم چن وقت پیش دوباره زنگ زدو فلان میخوام بیام ببینمت گفتم نمیخواد و حوصله ام نداشتم گف نمیتونم حالا از فکرت بیام بیرونو فلان گف خداحافظی نمیکنم راست یا دروغ ولی در کل خوب بود اخلاقش بد نبود

الان بلاکش کردم عذاب وجدان گرفتم دل سوختن ک خوب نی ولی دلم یکم سوخت بگین اشتباه کردم البته تقریبا محترمانه خداحافظی کردم و بعد بلاک

کارماش نمیاد تو زندگیم ؟! الان خیلی وسواس فکری گرفتم و اعصابم خرد شده البته خب ب اندازه کافی گریه کردم🚶🏼‍♀️

باخودت ک رودرواسی نداری عزیزم.میخایش بزار بیاد نمیخای هم ک هیچ.چ عذاب وجدانی.حق انتخاب داری برا زندگ ...

آخه انقد بهم حس عذاب وجدانی داد و فلان بری نمیبخشمت میگفتم نمیخوام میگفت چه طرز برخوردته ازت بعیده و فلان😐منم دیگه بلاک کردم

مرسی از شما🙏🏻🤍به دیدن این جمله خیلی نیاز داشتم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه انقد بهم حس عذاب وجدانی داد و فلان بری نمیبخشمت میگفتم نمیخوام میگفت چه طرز برخوردته ازت بعیده و ...

فداتم عزیزم.خب اون معلومه اینجوری میگه ک تو نری و بمونی باهاش دیگه.ولی درنهایت تویی ک براخودت تصمیم میگیری.معلومم هس دختر عاقلی هستی ک گول حرفاشو نخوردی.ایشالله خوشبخت بشی .

https://abzarek.ir/service-p/msg/2024722

فداتم عزیزم.خب اون معلومه اینجوری میگه ک تو نری و بمونی باهاش دیگه.ولی درنهایت تویی ک براخودت تصمیم ...

آره

ممنونم عزیزم 🥹🩵

ولی خب قبلنا وقتی یه نفرو حذف میکردم از زندگیم احساس سبکی میکردم الان یجوریم انگار سنگینم نمیدونم حالا از وسواس فکریمه یا از حرفای اون آقا یا هرچی..

به هرحال یه دنیا ممنونم صحبت باهاتون آرومم کرد🥹مرسی از لطفتون گل 

شما هم همیشه انشاالله تو همه عرصه های زندگیتون موفق و سلامت باشید🌟🌹