2777
2789

بچه ها من 14ساله گواهینامه دارم ولی میترسیدم رانندگی کنم ، سه ماه پیش همسرم گفت تا کی میخوای اسنپ بگیری و باید با ماشین همه جا بری ، همسرم دوتا ماشین داره با یکیش می‌ره سر کار و اون یکی ماشین همیشه توی پارکینگه، من بهونه آوردم گفتم ماشینت صفره گرونه میترسم ،بک هفته بعدش ماشین رو فروخت و یه 206 برام خرید و من رانندگی رو شروع کردم و الان همه جا میرم دخترمو صبح میبرم مدرسه ،ولی همسرم میگه ظهرا هم خودت بیار اینهمه پول سرویس ندیم، به نظرتون هر روز دوبار رفت و آمد به مدرسه کار سختیه؟ من همش میگم اگه خدای نکرده یه روز کاری برام پیش بیاد یا مثلاً سرما بخورم چجوری برم دنبال دخترم ،شما تجربه ای دارین؟ 

با اجازه اسی

@pooshak_anisa1200

دخترا خانوما لباس زنانه و بچگانه آوردم

لینک بزنید تو روبیکا

کارامون قیمت مناسبن 

لطفا بیایید

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخته ولی میرم میام به جز مدرسه یه روز درمیون پسرمو باشگاه میبرم میارم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

واقعا کاش موقیت شمارو داشتم خب کار چندان مشکلی نیس که گواهی هم داری 

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

چرا این قدر برای خودت سختش می کنی؟ حالا اگر یه روز نتونستی اون یه روز رو آژانس می گیرید یا همسرت می ...

بله متاسفانه خیلی بزرگش میکنم ، انگار ذهنم داره مقاومت میکنه