2777
2789
عنوان

سزارین دوم

71 بازدید | 10 پست

سلام خانوما کیا برای بار دوم سزارین شدن   میخواستم بدونم انقباض هاتون شروع شد رفتین بیمارستان یا از قبل نامه گرفتین بدون درد رفتین سز شدین؟؟؟اگ میش تجربه هاتون بگین واین ک  توی ساک خودم ونوزاد چه چیز هایی بزارم ک لازم؟ بعد من متاسفانه مادرم فوت شده وی خواهر دارم ک خودش بچ کوچیک داره میخواستم بدونم میتونم ماما یا پرستار پول بهش بدم اون دو روز پیشم وایسه؟؟کسی تا حالا تجربه داشته  ؟واین ک بیمارستان دولتی میرم برای سز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون سزارین هستی نباید  به درد  کشیدن بیفتی 

خود پزشک تاریخ زایمان میده 

باید یه دکتر تو همون بیمارستان پیدا کنی بری پیشش بهت تاریخ بده که کی بری بیمارستان برای زایمان 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

دوبار سز کردم هر دوبار کیسه ابم پاره شد 

سر دومی درد وحشتناک داشتم سرم درد زدم تاثیر نداشت 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

منم زایمان اولمه میخوام سز انتخابی بشم

از قبل نامه گرفتم از دکترم 

خدابیامرزه مادرتو 

ماما قبول میکنه از شبی ۳تومن شروع میشه قیمت هاشون 

تو ساک دو دست لباس برا نینی مدارکت پستونک پوشک برا خودتو نینیت یه دست لباس براخودت  پتو جوراب خرماو خوراکیایی ک میخوایی

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

[QUOTE=367135054]روز اول گفتم کسی رو نمیخوام خودم تنها بودم ولی روز دوم خواهرم اومد. قبلش دکتر نامه سز داد. رایگان ات ...[/QUOTویکتوریا جان میخواستم بدونم دکتر برای این ک بهت نامه بده معاینه چیزی انجام داد ؟والا ماما ب منم گفت برم نامه بگیرم  میخواستم بدونم  چجوری تاریخ تعیین میکنن معاینه میکنن یان ؟