2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد هایما اطلاعی ندارم 

ولی میدونم اکثر ماشینهای چینی اذیت کننده هستن  و نسبت به پولی که براشون پرداخت میکنی کیفیت پایین تری دارن 

مخصوصا مدلهای قدیمی تر من از نمایندگی چندتا مورد رو پرسیدم گفتن طبق نطر سنجی ها رفع مشکل شده تومدلهای جدید نمیدونم درست گفتن یا نه 

اسی متوهم انقد چرت و پرت و ضایعات ذهن بیمار و پریشان احوالت رو نریز بیرون . آروم روند زندگیتو ادامه بده ولی حق نداری چرندیات ذهنتو بیاری سایت 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
اسی متوهم انقد چرت و پرت و ضایعات ذهن بیمار و پریشان احوالت رو نریز بیرون . آروم روند زندگیتو ادامه ...

عزیزم مشکل داری یا ازار میبینی میتونی بهتر بگی من قفلش کنم یا فوقش گزارش بزنی بترکه یا دیگه نه کلا نیای تو تاپیکتم

فعلا والا عقده رو شما داری که بی دلیل بدون شناختی از من توهین میکنی من حرفی هم با شما ندارم

اسی متوهم انقد چرت و پرت و ضایعات ذهن بیمار و پریشان احوالت رو نریز بیرون . آروم روند زندگیتو ادامه ...

و اینکه الان هایما یه ماشین معمولی حساب میشه اگه تو نداری مشکل ما نیس عزیزم  که توی همه تاپیکام میای توهین میکنی میری

🫶🏻میگفتم پراید مدل نود خوشحال میشدی انقدر چشم نداری بالا نر از خودتو ک با زحمت  بدست اورده رو ببینی؟شما برو بچه داریتو بکن همسرتون عصبی نشن بهتره عصده هاتو زیر تاپیکای من خالی نکنی کاملا بی پلیل حوصات سر میره میای زیر تاویکتم فحش میدی؟😂