2777
2789
عنوان

Hpv کولپوسکوپی بیوپسی نگرانم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 23 پست
ن مطمئنم زگیل بود از کجا گرفتمو نمیدونم چون از خودمو همسرم مطمینم ....ده تا دونه زدم بعد با آینه ...

نترس عزیزم اول ک شما دکتر نیستی اقدرر بیماری پوستی هس شاید اصلا نبوده بعدم اگر بوده هم کم خطر بوده فورا رفته و اینک شما پاپ اسمیر دادی جای نگرانی نیس بد ب دلت راه نده ❤️😘

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
نترس عزیزم اول ک شما دکتر نیستی اقدرر بیماری پوستی هس شاید اصلا نبوده بعدم اگر بوده هم کم خطر بوده ف ...

قربونت برم عزیزم انشالله همینطوره ک شما میگین گلم 💋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته اگه دوست ندارید جواب ندیدفقط خواستم بدونم به اون ترسناکی که در موردش حرف میزنن هست؟یا غیر از ر ...

همسرم قبل ازدواج مبتلاشده بودبه منم گفته بودولی آگاهی نداشتم منم توی دوران عقدمبتلاشدم همون سالهای اول دوباری دراوردم بامحلول ازبین رفت ولی همسرم فقط بافریزرفع شد کلا تماس پوست تاکشاله های ران باعث ابتلامیشه توالت فرنگی اگه جای عمومی باشه خطرناکه لبه استخرنشستن البته ایناروبخاطر احتیاط رعایت کنیدبهتره ولی تماس پوستی صددرصدراه انتقاله

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
بعدش،راحت بچه دار شدین چون من مشکل بچه دار شدنم دارم اخه ؟

من تنبلی تخمدانم داشتم ولی زودباردارشدم قبلش ضایعه هارو بامحلول ازبین بردم بعدشم پاپ اسمیربعدازمدتی خدادخترم روبهم دادبخاطراین مشکلم زایمان طبیعی برای بچه مناسب نبود وسزارین شدم

من تنبلی تخمدانم داشتم ولی زودباردارشدم قبلش ضایعه هارو بامحلول ازبین بردم بعدشم پاپ اسمیربعدازمدتی ...

خدا دخترتو حفظ کنه 

انشالله ک کلا از بدنتون رفته عزیزم و هیچ وقت دیگه دچارش نشین خیلی ممنون جواب دادین 🤍

خدا دخترتو حفظ کنه انشالله ک کلا از بدنتون رفته عزیزم و هیچ وقت دیگه دچارش نشین خیلی ممنون جواب دادی ...

ممنون خداعزیزان شماروهم حفظ کنه انشاالله بزودی خدایه بچه سالم وصالح نصیبتون کنه نگران نباش منم اوایل خیلی نگران بودم ولی الان ۶ماه یکباریاسالی یکبارپاپ اسمیرمیدم الهی بلا ومریضی ازهمه دورباشه

ممنون خداعزیزان شماروهم حفظ کنه انشاالله بزودی خدایه بچه سالم وصالح نصیبتون کنه نگران نباش منم اوایل ...

قربونت برم خیلی ممنون . خیلی کار خوبی میکنی  هر سال چکاب میری سیستم ایمنی قوی باشه خود ب خود برطرف میشه . ولی من چون همش آدم استرسیم برا اینم سیستم ایمنیم خیلی ضعیفه . فقط ب این دلیله میترسم . با حرفاتون کلی بهم آرامش دادین خدا خیرتون بده .