خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
سرویس چینیم مربع بود و تعدادشون زیاد بود بخاطر اینکه مستاجریم دیروز فروختمشون و فقط میخوام یه سرویس آرکوپال 18 نفره داشته باشم ، بخاطر همین بین دو مدل موندم
میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی
منم از ماشین ظرفشویی استفاده نمیکنم بخاطر همین این موضوع واسم مهم نیست ، شما تا حالا از ترب خرید کرد ...
نه گلم من حضوری خریدم .ولی هم از ترب هم با سلام زیاد خرید کردم .هر دوش امنه .هم خرید اوکی و خوب داشتم هم خرید های مشکل دار
ظروف شکستنی نخریدم چون همیشه ترس داشتم سالم نرسن فقط از دیجی کالا شکستنی خریدم اونم قبلا، چون قبلا مرجوعیش بدون چون وچرا بود .الان اونم سخت مرجوع مبکنه