2777
2789
عنوان

خانومای با سلیقه یه لحظه میشه بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 44 پست
ممنون ، لطفا عکس هارم ببینید بگید کدوم مدل

جفتشونم قشنگن

انتخاب خیلی سخت شد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکار کردی خانومی کدومو خریدی؟

هنوزم نخریدم هم واسه گرد یا مربع بودنش موندم هم از دیشب توی با سلام یه کم رفته رو قیمتش

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی   
چکار کردی خانومی کدومو خریدی؟

به باسلام خیلی اعتماد دارم برای خرید اما ترب و نمیدونم اعتماد کنم یا نه آخه توی ترب قیمتش مناسب تره موندم بین دو راهی

هنوزم نخریدم هم واسه گرد یا مربع بودنش موندم هم از دیشب توی با سلام یه کم رفته رو قیمتش

بهش بگو کد تخفیف بهت بده .فقط نمیخوای حضوری بخری که بابت سالم بودنش خیالت راحت باشه

راستی من سرویس خودمو نگاه کردم( البته طرح داره )ولی ترکیب مربعی و مثلثیه .

شنیده بودم تو ماشین نمبشه شست ولی چون من از ماشینم استفاده نمبکنم برام مهم نبود 

بهش بگو کد تخفیف بهت بده .فقط نمیخوای حضوری بخری که بابت سالم بودنش خیالت راحت باشهراستی من سرویس خو ...

منم از ماشین ظرفشویی استفاده نمیکنم بخاطر همین این موضوع واسم مهم نیست ، شما تا حالا از ترب خرید کردین؟ فروشگاهاش قابل اعتماد هستن؟ 

همینطوری موندم که کدوم مدل و انتخاب کنم

ولی به نظر من برعکس سرویس چینی بردار ارکوپالو

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
ولی به نظر من برعکس سرویس چینی بردار ارکوپالو

سرویس چینیم مربع بود و تعدادشون زیاد بود بخاطر اینکه مستاجریم دیروز فروختمشون و فقط میخوام یه سرویس آرکوپال 18 نفره داشته باشم ، بخاطر همین بین دو مدل موندم 

این سرویس و فقط هم واسه مهمونی میخوام

اهااااااا

خوب پس صد در صد اون مربعه🤪

منم از ماشین ظرفشویی استفاده نمیکنم بخاطر همین این موضوع واسم مهم نیست ، شما تا حالا از ترب خرید کرد ...

نه گلم من حضوری خریدم .ولی هم از ترب هم با سلام زیاد خرید کردم .هر دوش امنه .هم خرید اوکی و خوب داشتم هم خرید های مشکل دار

ظروف شکستنی نخریدم چون همیشه ترس داشتم سالم نرسن فقط از دیجی کالا شکستنی خریدم اونم قبلا، چون قبلا مرجوعیش بدون چون و‌چرا بود .الان اونم سخت مرجوع مبکنه

نه گلم من حضوری خریدم .ولی هم از ترب هم با سلام زیاد خرید کردم .هر دوش امنه .هم خرید اوکی و خوب داشت ...

ممنونم از وقتی که گذاشتین و جواب دادین 💐

ممنونم از اینکه نظر دادین 💐

عزیزی🫶