2777
2789
عنوان

برام خواستگار اومده وو رابطه هم هستم😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3587 بازدید | 109 پست
سلام ببخشید پارتنر یعنی چی؟؟

یار،دوست پسر

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

رابطه يني چي؟؟؟  به بختت لگد نزن آدم نقدو ول نميكنه به نسيه بچسبه كه. خيليا همينجوري بهترين شانساشونو از دست دادن و موندن توي خونه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه پارتنرت عرضه داشت آلام جای خواستگاری اون اومده بود و نیازی به تحمل این همه استرس نبود دکش کن بره 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

ببین عزیزم به حرف نی نی سایتی ها گوش نده که میگن پارتنرتو دک کن وبا خواستگارت ازدواج کن.این مصداق بارز بی شرفیه

اونم یه انسانه که احساسشو وقتشو صرف شما کرده اینکه به خاطر پول بیشتر یا هرچی احساسات یه آدم ونادیده بگیری و بری خوش خوشان ازدواج کنی هیچوقت خوشبخت نمیشی!

با کسایی که تاپیک 

با پارنترت حرف بزن قصدش جدی بود بیاد ازدواج کنید جدی نبود زندگی خودتو تباه نکن با خواستگارت ازدواج ک ...

هر دو شون همشهری هستن فقط خواستگار رو دورادور میشناسیم

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید