2777
2789
عنوان

بدترین و سیاه ترین روزهای زندگیتون چقدر طول کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سآل بعدنه گلم همین سال بگیم تموم من ک خسته شدم خدایی

ایشالا🙃🥲

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

ایشالا🙃🥲

الهی آمین فعلاک یکی بهم قول یچیزی داده 

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
من توکل کردم و گفتم خدایا می‌دونم که تو خیر و صلاح منو میخوای،ولی هنوزم روزی چندبار گریه میکنم،شکایت ...

کاش منم میتونستم اینو بگم

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

تنت سلامت باشه

الهی آمین مرسی گلم 

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
الهی آمین فعلاک یکی بهم قول یچیزی داده

ایشالا اونی که میخوای بشه،همین حالا🫶

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

ایشالا اونی که میخوای بشه،همین حالا🫶

ان شاءالله مرسی گلم 

۳ سال تمام شب و روز نداشتم نمیدونم چجوری زنده موندم خودم مریض بودم و سالها دارو میخوردم اون مشکلی هم که پیش اومده بود شده بود قوز بالا قوز

۳ سال تک تک ثانیه هاشو (البته بجز ۵ ،۶ ساعت خواب شبانه) فقط گریه کردم.....

با خدا قهر کردم ولی ۳ روز بیشتر نتونستم بدون خدا دوام بیارم یه دفعه گفتم خدایا من عاجزم از حل مشکلم ، مشکلمو تمام و کمال سپردم به خودت که بزرگترین قدرت عالمی😥 از اون لحظه به بعد هر وقت یاد گرفتاریم میوفتادم با خودم میگفتم خجالت نمیکشی ؟؟؟ تو مشکلو سپردی به بزرگترین قدرت دو عالم الان نشستی باز غصه میخوری !!! مگه بهش شک داری ؟؟ قربون خدای مهربون برم که بعد از اون معجزه شد برام، معجزه واقعی که الهی قسمت همه مشکل دارا بشه🌺