2777
2789
عنوان

روانشناس یا کسی ک تجربه داره(اضطراب اجتماعی)

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 26 پست

میدونم و اوضاعت رو درک میکنم:)

ولی بیا خوب دقت کنیم!؟

تو از داشته هات لذت میبری؟شکر گذار همون یه دونه دوستت یا خانواده ات هستی؟

آیا تو جایگاهی هستی که بتونی باهمه دوست بشی یا مثلا کنکوری هستی و شرایط دوستی برقرار کردن رو نداری؟

آیا بعد از اون چندماه حال خوبت باز تلاشت رو برای خوب بودن حالت انجام دادی؟

چیزی که تو دوسال به وجود اومده رو نخواه با یک ماه درمان کنی  خانوم♥️🌻

بعد اینکه تا جایی که می تونی خودت روسرگرم نگه دار و کار کن و ورزش واقعا مهمه برای درمانت

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

من مشکلم برعکس همسکارامو کاملا انجام میدم مشکلی مدارم توی محیطهای رسمیمشکل من صمیمیته

خب این اضطراب نیست تو از اینکه کسی باهات دوست نیست ناراحتی

بعدشم کی گفته با همه صمیمی بشی دوست چ بدرد میخوره دوست بیشتر بدرد سرگرمی میخوره من اصلا برام مهم نیست دوستی داشته باشم یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم و اوضاعت رو درک میکنم:)ولی بیا خوب دقت کنیم!؟تو از داشته هات لذت میبری؟شکر گذار همون یه دونه ...

واقعا نه از داشته هام لذت نمیبرم

چون میدونی میگم فرق من بابقیه اطرافیانم چیه اونا اینقده ادم دورشونه

بالاخره واسه یکی دو نفر مهمن ولی من نه

شما روانشناسین؟

میرسم...🦋
خب این اضطراب نیست تو از اینکه کسی باهات دوست نیست ناراحتیبعدشم کی گفته با همه صمیمی بشی دوست چ بدرد ...

متاسفانه واسه من خیلی مهمه

تنهایی واقعا عذابم میده و اذیتم میکنه

اضطراب تو چطور درمان کردی؟

میرسم...🦋
واقعا نه از داشته هام لذت نمیبرمچون میدونی میگم فرق من بابقیه اطرافیانم چیه اونا اینقده ادم دورشونهب ...

چه ربطی داره عزیزم 

الان یه مادر رو در نظر بگیر بچه هاش ولش کرده باشن و این مادر خیلی هم وضع مالیش خوب باشه و بهترین موقعیت رو داشته باشه اما پیر باشه...چون بچه هاش ولش کردن و برای بچه هاش مهم نیست بایر دست روی دست بذاره تا بمیره...یا باید از داشته هاش به نحو احسنت استفاده کنه؟این مادر میتونه دل چندین بچه یتیم رو شاد کنه و...

سعی کن دیدت رو به زندگی عوض کنی و مطمئن باش اون ها باید غصه بخورن که تو رو به عنوان دوستشون دیگه ندارن...

نه من روانشناس نیستم عزیزم♥️♥️

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

میتونم بپرسم درچه حد بود اضطرابت؟با غریبه ها مشکل داشتی؟

بیرون میرفتم تو جمع مدرسه بودم از اسنرس زیاد خراب کاری میکردم هل میشدم اونا هم منو مسخره میکردن میگفتن گیج یا خنگ

ولی من نه گیج بودم نه خنگ فقط استرس میگرفتم هل میکردم

کم کم رفتم مقاطع تحصیلی بالاتر سوتیام کمتر شد چون جمعیت برام عادی تر شد کم ترم مسخره شدم بعد بخاطر یکسری شرایط مجبور بودم برم بیرون با ادمای  مختلف ارتباط بگیرم 

الان اضطراب اجتماعییم بیشتر تو جمع اشناهاس با غریبه ها راحتم

دیگه بیرون میرم عرق نمیکنم هل نمیکنم

بیرون میرفتم تو جمع مدرسه بودم از اسنرس زیاد خراب کاری میکردم هل میشدم اونا هم منو مسخره میکردن میگف ...

ارتباطای دوستانت چطور بود

دوست و اینا داشتی؟

من داشتم ولی خب مقطعیه

هیچکی نمیمونه واسم

من برعکس تو جمع غریبه و جاهای رسمی اصلا مشکل ندارم

مشکلم جاهاییه ک رسمی نیس

میرسم...🦋
ارتباطای دوستانت چطور بوددوست و اینا داشتی؟من داشتم ولی خب مقطعیههیچکی نمیمونه واسممن برعکس تو جمع غ ...

من قبلا تو ارتباط با غریبه ها اینطور بودم الان نیستم الان با آشناها میخوام ارتباط بگیرم ممکنه استرس بگیرم

اکثرا دوستامم داشتم فقط یک سال یادمه تنها بودم

د‌وستامم خیلی بهم وابسته هستن ولی من خوشم نمیاد

ی دوستم از کلاس هفتم باهام دوسته با اینکه الان ازم خیلی دوریم

یکیشونو شمارمو پیدا کرد ک باهام ارتباط بگیره

دوستای من اکثرا سیریشن😂دو سه تا صمیمین ۴ ۵ تا دوست معمولی

درسته درونگرا هستم اضطراب داشتم ولی وقتی با کسی دوس میشدم برونگرا میشدم