2777
2789

عجیب  اینکه هیچی نبود یا خیلی حرفه ای شده یا ن واقعا خوب شده دوستم میگه چرا همش منفی فکر می‌کنی یک بار مثبت فکر کن

در حسرت مادر شدن .........

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم برای چی میخای هی دنبال سرنخ باشیزندگیتو به کامت تلخ نکناگ چیزی باشه خودش مشکوک میزنه ماه پشت ا ...

همه میگن همسرم میگه آدم یک بار اشتباه می‌کنه چرا دنبال این زندگیمون تمام کنی 

همه میگن همسرم میگه آدم یک بار اشتباه می‌کنه چرا دنبال این زندگیمون تمام کنی

آهان پس یکبار اشتباه کرده

پس بخاطر همونه

حتما به اشتباهش پی برده

شما هم تا اعتماد بدست بیاری طول میکشه

آهان پس یکبار اشتباه کردهپس بخاطر همونهحتما به اشتباهش پی بردهشما هم تا اعتماد بدست بیاری طول میکشه

یک بار نبود ...... ولی خب واقعا تغیرات رو حس میکنم و اینکه فهمید دیگه یک درصد راه بخشش نداره

اره

شیائومی یه بخش مخفی داره .گو گل سرچ کن میاد بالا .اون بخش مخفیه مثل یه گوشی دیگس.گالری جدا و برنامه ها جدا.تا اون قسمت نری همه چی عادیه

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

باه

طبیعیه نتونی زود اعتماد کنی خیلی سخته خدا برا هیچکس نیاره

ممکنه همسرت واقعا پشیمون شده باشه

ممکنم هست ادامه داده باشه منتها زیر زیرکی نمیخوام ته دلتو خالی کنم اما همون قدر که اعتماد دارم الان روزه همونقدرم اعتماد دارم آدم خائن 99 درصد موارد درست بشو نیستن اونم به این خاطر میگم که  هشت سال با یه خائن زندگی کردم و تو اون مدت ازش تغییر ندیدم حتی با وجود این که ظاهراً میومد می‌گفت اشتباه کردم و از این حرفا ولی باز تکرار میکرد هر موردی هم که تو دوستام و آشناها دیدم و شنیدم همین بوده و واقعا برات از ته دل دعا میکنم  

کاش همسرت جزو دسته یک درصدی ها باشه و کارشو ترک کرده باشه 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار