2777
2789
عنوان

چطوری دوست دختر پیدا کنم

193 بازدید | 18 پست

دوستا قدیمم همه مشکل اخلاقی داشتن خودمم مثل اونا بودم اما الان ی زندگی سالم دارم اما تنهایی سخته برا من ک همیشه دورم شلوغ بود الان نه با پسری در ارتباطم نه حتی هم جنس خودم

میخام دوسه تا دوست سالم پیدا کنم بریم باهم کافه ای پیاده روی

از طرفی ارتباط اجتماعیم کمه

دیروز تو اینستا ب ی دختره گفتم پیجت خیلی حس خوبی بهم داد چون کوهنورد بود اگه مایلی بیشتر باهم اشنا شیم نوشت ممننن عزیزم خوشحالم حسخوب گرفتی از پیجم

امیدوارباش

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعی منم  دلم میخاد یک رفیق داشته باشم باهم بریم باشگاه کلاس کافه رستوران اصلا یهو زنگ‌بزنه بگ بریم بیرون 

یا تعریف کنه ازم 

چقد بده ادم تنها باشه🥺💔

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

چندساله اطرافمو خلوت کردم هیچ دوستی ندارم و تو تنهاییم لذت میبرم

خب ادم بخواد با تور بره طبیعت گردی تنعایی نمیشه کوهنوردی تنهایی نمیشه کافه و سینما  نمیشه اگه هم بشه خوش نمیگذرع

ادم ک تنهاست همش تو خونه لش کرده عمر میگذره و ما هیچ استفاده ای از جوونی نبردیم

خب ادم بخواد با تور بره طبیعت گردی تنعایی نمیشه کوهنوردی تنهایی نمیشه کافه و سینما نمیشه اگه هم بشه ...

خیلی جاها میرم البته با دخترم کافه میریم سینما بازار 

کوه نمیتونم برم دیسکم بیرون زده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خب ادم بخواد با تور بره طبیعت گردی تنعایی نمیشه کوهنوردی تنهایی نمیشه کافه و سینما نمیشه اگه هم بشه ...

البته آدما باهم متفاوتن بعضیا دوس دارن معاشرت رو بعضیا نه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد