2777
2789
عنوان

چی میشه که یه زن و شوهر جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 36 پست

وقتی تو سن کم ازدواج میکنن تو سن کم هم جدا میشن این الان خیلی زیاد شده 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی چی؟خب اینام مث هزاران زوج دیگهعدم تفاهم خیانت دوس نداشتن همدیگه و...

آخه مرده در ظاهر که مهربون و آروم بود

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

آخه مرده بنظر خیلی مهربون و آروم میومد،بامزه و خوش قیافه هم بود

ادمارو چرا از ظاهر قضاوت میکنی؟؟؟؟ بعدشم دیدم نوشتی چ دلیلی داره جز خیانت این حرفت ی توهینه. مگه هرکی با ی بچه کوچیک جدا بشه ینی خیانت کرده یا خیانت دیده؟؟؟ همیشه خدارو بالا سرت ببین سرت هم زندگی این و اون نباشه  زندگی خودشونه صلاح دونستن جدا شدن 

ادمارو چرا از ظاهر قضاوت میکنی؟؟؟؟ بعدشم دیدم نوشتی چ دلیلی داره جز خیانت این حرفت ی توهینه. مگه هرک ...

وا آروم باش

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

مثلا من اگه بچه نداشتم بخاطر خار شوهر عوضیم جدا میشدم

خیلی عوضیه و دخالت گر،،شوهرو پر میکنه و ...

ولی خب بچه هام گناه دارن نمیخوام آسیب ببینن

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
مثلا من اگه بچه نداشتم بخاطر خار شوهر عوضیم جدا میشدمخیلی عوضیه و دخالت گر،،شوهرو پر میکنه و ...ولی ...

نمیتونی خواهرشوهرتو ادب کنی؟ یه بار به حسابش برس تا آدم شه😅

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
آخه مرده بنظر خیلی مهربون و آروم میومد،بامزه و خوش قیافه هم بود

خواهرزادم داره از شوهرش جدا میشه با یه بچه....ظاهر شوهرش هم خیلی مظلوم و با ادب ....تا حالا هیچ بی احترامی و توهینی هم بهش نکرده....شوهرش افسردگی فوق  حاد داره....بخاطر فشارهای روانی که تو بچگی پدرومادرش سرش اوردن....تا الان چند بار تیمارستان بستری شد...چند بار هم میخواست خودش و بکشه....ادم هارو از ظاهر قضاوت نکنید

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔