2777
2789
شما چند جلسه رفتین خوب شد دلم میخواد از منم زود خوب شن هم درد میکنن هم میسوزن از شما هم درد میکرد؟ پ ...

آره خیلی درد میکرد یدونه بزرگ روی انگششت شستم بود با سه جلسه خوب شد بعدش پماد زینک میزدم حتما برو راحت میشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم جلسه امروزم 800شد

خیلی زیاده واقعا لیزر بهتر بود منتها من امکان رفتن به جای دیگه رو ندارم..یکی کرایو کرده بود گفت باز برگشتن رفت لیزر کرد چند ساله هنوز در نیومده

آره خیلی درد میکرد یدونه بزرگ روی انگششت شستم بود با سه جلسه خوب شد بعدش پماد زینک میزدم حتما برو را ...

من چون دستم میخچه میزد فک کردمکف پام هم میخچه زده فرصت هم نشد برم دکتر اما زیاد شدم 5تا هستن🫠

من چون دستم میخچه میزد فک کردمکف پام هم میخچه زده فرصت هم نشد برم دکتر اما زیاد شدم 5تا هستن🫠

منم فکر میکردم میخچس دکتر دید گفت زگیله،. واسه. شما قطعا زگیله چون میخچه. تکثیر نمیشه زگیله که تعدادش زیاد میشه

سیستم ایمنیتو تقویت کن قرص مولتی ویتامین بخور خوب غذا بخوردمنوش بابونه آویشن ختمی هرروز بخور یه استک ...

حوصلم نمیکشه اصلا گفتم حداقل قرص پاورفیت بخورم میگن تاثیر داره