2777
2789
عنوان

رفتم کمک زن رفیق شوهرم که از مکه برگشته بود معنای واقعی چشم دل سیر

| مشاهده متن کامل بحث + 4575 بازدید | 138 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم 1000 پرس غذا اگه پرسی 200 هزار تومان هم بیافته میشه 200 میلیون دستمزد اشپز و خرج پذیرایی هم به ...

به خدا قانع شدم 😭😂😂😂 فقط چون توی اطرافیانم همیشه می‌دیدم درست میکردن اینهمه موقع نذری دیگه گفتم شاید همه میتونن 😂💔

این ادم ها چشمشون سیره چیزی به چشمشون نمی اد چون اصیل و ریشه دار هستن ، ادم هایی که هیچی نیستن مدام تبلیغ داشته ها و نداشته هاشون رو می کنن ،ما پولداریم ،ما باکلاس یم ،ما خوشگل یم مخصوص کساتی هست که هیچی ندارن فقط می خوان با حرف خودشون رو بزرگ کنن ،منم ادم چشم و دل سیر زیاد دیدم  این مدل ادما واقعا خوبن کاش نسل این ریشه دارا زیاد می شد،

ولی هر طور حساب میکنم اصلا درست نیست یک نفر به تنهایی برای اون همه مهمون غذا درست کنه هر جور حساب میکنم منی که این همه دارم،هیچ وقت  رو به دوست آشنا نمیندازم باعث زحمت دیگران نمیشم یه آشپز چندتا کارگر میگیرم درستش اینه بنظرم نرمال نیست یه جای کار

هیچ زندگی ای کامل نیست خدا به هرکس یه چیزی میده یه چیزی نمیده

آخه خودشان بچه دار نمیشن میگن هنوز زوده وگرنه مشکل ندارن چون خانمش داره تخصص میگیره میگه وقت بچه داری ندارم 

باکلاس نمیاد غذای ۹۰۰ نفر رو خودش بپزهدرست حسابی اشپز میگه میادچشم و دل سیر زنه نیست گردن کلفت مردس ...

خودش راضی

شوهرش راضی 

هیچ کس شکایت ندارن 

ولی  شما واسه خودتون داستان می‌سازید و ناراضی 🗿؟؟؟؟