2777
2789

بهترین شرکت هم زنگ بزنی صد در صد شانسی هست...مگر اینکه یکی که خیلی زرنگه و قبل برات کار کرده رو بشناسی بگی فقط همون رو بفرستید...من قبل عملم زنگ زدم با اینکه خیلی خیلی سپردم که یک حرفه ای رو بفرستن وقتی خانومه اومد گفت که من کارم این نیست و از سر اجبار اومدم و شما جزو اولین خونه هایی هستید که اومدم ...بنده خدا استرس داشت که فامیلشون نباشم...میدونی منم چون درکش کردم چیزی نگفتم ولی به خدا قسم با اون حالم  نصف خونه رو مجبور شدم خودم تمیز کنم...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

واااای خدای من چندسال پیس حامله بودم محبوری دم عیدی زنگ زدم دوتا خانوم فرستادن انقدددددر لفتش میدادن من خودم سریعترازاونا کارمیکردم ۶ ساعت فقط داشتن بوفه رو پاک مبکردن

فرستادمشون رفتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در مجموع پیشنهاد میکنی؟باردارم و بچه کوچیک دارم خودم نمیرسم

بله به شرطی که خودت چک کنی و بهشون تذکر بدی 

خودم ماهی ی بار میگیرم ولی چون چندین بار از ی جا نفر گرفتم دیگه میدونم کدوم خوبه و همون رو میگم 

همشون یه جور نیستن 

ولی واقعیته شرکت مسئول وسایل باارزش تو خونتون نیست در کل  خوب تمیز نمیکنن خیلی طولش میدن پرتوقع هستن اگر کسی باشه که کلا بشناسید و از اون کمک بخواید بهتره 

شرکتی ها یه روز میان میرن دفعه بعدی که بخوایی یه نفر دیگه رو معمولا میفرستن کارگذاشتن نمی‌ترسند کار گیرشون نیاد 

ولی اگر کارگر آشنا باسه برای اینکه دوباره بگی بیاد تمیز کار میکنن

من نه علاوه بر قيمت بالاشون همون اندازه گند زدن

وقتی نیرو نیاوردی چجوری گند زدن؟😉🙄

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم