2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه میبینی نیاز داره حتما بگیر مثلا من کابل شارژر گرفتم می‌دونم شارژرش یک ماه دیگه کامل خراب خواهد ش ...

اره اینم نیازمنده 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ی باکس محصولات بهداشتی

محصولات بهداشتی باید متناسب با پوست باشه دست آدم بستس ولی ی خمیر دندان مارک خییییییلی خوب براش گرفتم 

می‌خوام ولنتاین و روز مرد و ماه‌گرد رو باهم بدم 

تراول ماگ عزیزم. 😂 ی چیزی مثل فلاسکه

ادامشو ذهنم نخونده اصلااااا 

نه اهل هیچ نوشیدنی گرمی نیست 

البته فلاسک سرد هم نگه میداره

قهوه رو هم سرد میخوره 

قهوه ساز هم خونگی اصلا پسندش نیست وگرنه با ۱۸ تومن میشه قهوه ساز خیلی خوبی خرید 🥲

ادامشو ذهنم نخونده اصلااااا نه اهل هیچ نوشیدنی گرمی نیست البته فلاسک سرد هم نگه میدارهقهوه رو هم سرد ...

ما خریدیم بی استفاده ترین لوازممون شد

البته ما دوست داریم قهوه درست‌کنیم بخوریم

فقط حالشو نداریم😅

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲