سرکار بودم ظهر اومدم خونه دیدم چرخ گوشت ،هم زن ،چای سازمو شکونده،مانتو وشالم با تونیکمو توکوچه آتیش زده،همین هفته گوشیشو شکوند،سه چهار ماه پیش تلویزیون وآینه کنسولم با ساعتم وتوسترم شکوند،هشت ماهه حاملم چی بخورم بچم سقط بشه؟نمیخام اون بیاد نو این زندگی با مرد روانی که هست
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نگو خواهر میدونم تحت فشاری حق داری نمیشه جایی بری یه مدت از همسرت دور باشی
تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
مشکل روانی داره با چرب زبونی ببرش پیش مشاور بگو برات نامه بنویسن و تایید کنن این مرد مشکل داره اگه راه درمان داشت که هیچ نداشت فقط فرار کن کاش این وسط بچه نمیاوردی این بچه پسفردا تا صداش در بیاد شوهرت با این وضعیتش میزنه یه بلایی سرش میاره
کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه