2777
2789
عنوان

رفته بودم مراسم تاس هنوز تن وبدنم داره میلرزه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 110 پست
زنه چن سالش بود؟ظاهرش و تیپ و لباسش چجوری بود؟

زنه مسن بود ولی پیرم نبود سفید بود ولی رنگش به زردی هم میزد دندوناشم زرد زرد بود لباساشم شبیه کولی هابود

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

اره قطعا اصلا نمیرم پیشش دیگه هم نمیرم

من حرفای دلمو همیشه به خدا میزنم و فقط ازخدا میخوام مشکلاتمو حل کنه

خداست که آفریننده ی همه چیزه

این دعا نویسو جنو پریو همزاد کیلو چنده بابا

من که اعتقادی ندارم و نمیخوام هم اعتقادی داشته باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم این چیزا هس ولی نباید دنبالش میرفتی 

میگن اصلاااااا این چیزا رو تو زندگیتون نیارید 

دعا ب هیچ عنوان نباید تو‌خونه و زندگیتون بیاری اشتباه کردی 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آذرشهر آذربایجان شرقی؟؟؟ دسترسی مجازی داری بهش؟؟؟؟ تورو خدا اگه دسترسی داری بگو

به قران دسترسی ندارم ولی ادرس دست خیاطس اگه بگیرم بهت میدم

عزیزم من خودم تحصیل کردم بخدا ذره ای اعتقادنداشتم واقعا نمیدونم الان راسته یادروغه

آذرشهرکجاست

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
من حرفای دلمو همیشه به خدا میزنم و فقط ازخدا میخوام مشکلاتمو حل کنهخداست که آفریننده ی همه چیزهاین د ...

موکل و همزاد هس ولی نباید دنبالش بری و ازادشون کنی 

برا همین میگن دتبال جادو و جنبل و دعا نرید 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به قران دسترسی ندارم ولی ادرس دست خیاطس اگه بگیرم بهت میدم

توروخدا اسی اگه دسترسی پیدا کردی حتما بهم خبر بده زندگی من دعا نوشتن با نامزدم ک عاشق کشته مرده هم بودیم الان دشمن شدیم کلی از لباسام دعا پیدا کردم توروخدا اگه میتونی ای دی پیجی چیزی ازش بگیر بلکه بتونه طلسم و دعای زندگیمو ازبین ببره

حالا باشه رفتی به شوهرت گفتی که بشه مثلا حالا؟

حالام خیلی بدبود بهش گفتم اونم هرچی ازدهنش دراومد بهم گفت

اگه سعید فتحی روشن باوردارید پس اینم باور کنید

سعیدکیه

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره