2777
2789
عنوان

حتما باید تاپیک مادرشوهر خواهر شوهر خیانت بزنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست

وا به حرفاشون اهمیت نده به چیزی که خودت دوست داری انجام بدی اهمیت بده خانواده همیشه یچیزی دارن که بگن تو بری پزشکم بشی خانواده میگن وااای چرا رفتی سخته بری معلم بشی میگن واااای چرا رفتی حقوق نداره بری رئیس جمهور بشی میگن واااای چیه مسئولیت داره😂

درختِ تو گر بارِ دانش بگیرد... به زیر آوری چرخِ نیلوفری را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس بخون یه دانشگاه و رشته‌ی خوب قبول شو. خیاطی هم تهش جسمت آسیب میبینه.

درسم تموم شده 

یعنی اینکه علاقه نداشتم نخوندم

تا ۱۰ خوندم

و زمانی که ما سرشار از ذوق و امید برای پرواز بودیم،بال های ما را شکستند

۱۷ سالته ...اگه بری خیاطی و دیپلم خیاطی بگیری میتونی بری دانشگاه و ادامه بدی علاوه بر این میتونی آمو ...

خیلی عالیی میشه😍

بهرچی علاقه داری برو تلاش کن پیشرفت کن مهم نبست بقیه چی میگن همه معمولا میگن نه نمیشه موفق نمیشی و.. ...

دقیقاااا😍

خیاطی و یاد بگیر گوش نده ب حرفشونتوروخدا تایپیک اخرمو گزارش بزنید خداخیرتون بده

هومم😍🥺

گزارش زدممم

وا به حرفاشون اهمیت نده به چیزی که خودت دوست داری انجام بدی اهمیت بده خانواده همیشه یچیزی دارن که بگ ...

وای اره دقیقااا😂😂😂🥲

هرکاری دوست داری امتحان کن مستقل شو تو تصمیماتت. نهایت بگو یماه میرم نشد ول میکنم. عمرتو هدر نده

ارههه🥺😍

خیلی عالیی میشه😍

اره بابا ....من ۲۴ سالمه مدرک نازک دوز و مانتو دوزمو گرفتم اگه مزون دوزم بگیرم میشه دیپلم بعد میتونم برم دانشگاه ولی شوهرم اجازه دانشگاه نمیده .....الان دوساله فقط پارچه میخرم و برا خودم میدوزم .....البته من برا کسی خیاطی نمیکنم فقط خودم مامانم .....خیاطی خیلی خوبه ...الانم دارم برا خودم پالتو میدوزم

اره بابا ....من ۲۴ سالمه مدرک نازک دوز و مانتو دوزمو گرفتم اگه مزون دوزم بگیرم میشه دیپلم بعد میتونم ...

خیلی خوبه عزیزم موفق باشی گلممم😍💕