2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت خبر ندارییا حسودی یا اونقدر مغروری که متوجه نشدیغرور بدترهوقتی حسود بودنت رو خبر داشته باشی خود ...

شما منو‌ببشتر از خودم میشناسی؟ 

نه عزیزجان 

شمام فکر میکنم 

ی ضربه ای خوردین از کسی دارین تعمیم میدین ب همع!

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

من عاشق حیوان و پرندگان نیستمفوبیای شدید دارم

دقیقا 

یه گربه تو پارکینگ خونه مون زندگی میکنه ماشینمو داغون کرده

میترسم بندازمش بیرون

میبینمش راهمو کج میکنم فقط از دور حاضرم بترسونمش

شما منو‌ببشتر از خودم میشناسی؟ نه عزیزجان شمام فکر میکنم ی ضربه ای خوردین از کسی دارین تعمیم میدین ب ...

خودم تنها تیرماهی فامیلم

حسودتر از خودم تو تاریخچه عمرم نبوده و ندیدم

دقیقا یه گربه تو پارکینگ خونه مون زندگی میکنه ماشینمو داغون کردهمیترسم بندازمش بیرونمیبینمش راهمو کج ...

پس گلم نمیشه ی اخلاق رو ب همه تعمیم داد 

گفت که کل تیرماهیا عاشق حیواناتن 

میبینی عکسش هست 

و نمیشه حسادت ب همه تعمیم داد

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

خودم تنها تیرماهی فامیلمحسودتر از خودم تو تاریخچه عمرم نبوده و ندیدم

عزیزجان 

حسود بودن شما 

هزارتا علت میتونه داشته باشه 

شرایط زندگی 

خونوادتون 

اتفاقای که تجربه کردی 

ادمای اطرافت و....

چندسالتون هست؟

25 سال

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

25 سال

خب هنوز فعال نشده

هنوز ازدواج نکردی 

یا زندگیت تو مرحله مقایسه با بقیه نرسیده

من هم سن و سال تو بودم از همسن و سالام جلوتر بودم اصلا چیزی برای ناراحتی و مقایسه نبود

خونه و شوهر خوش رفتار و بچه و..

الان ۴۶ ساله ام هست میگم چرا ماشینم یه میلیارده؟ بعد اون یکی چندتا ماشین داره؟ چرا من نمیتونم دومین خونه رو بخرم ولی اون یکی داره؟ چرا اون یکی دست به اهن میزنه طلا میشه من دست  میزنم زنگ میزنه؟ چرا کارهام به اتمام نمیرسه ولی بقیه تموم میکنن؟ و....

خب هنوز فعال نشدههنوز ازدواج نکردی یا زندگیت تو مرحله مقایسه با بقیه نرسیدهمن هم سن و سال تو بودم از ...

هم ازدواج کردم

هم شاغلم 

هم کلی همکلاسی و دوست آشنا دارم

هم سه تا جاری دارم

و... 

ولی موضوع اینه یه چیزایی تو ذات ادما هست

من تنها مقیاس مقایسم با خودمه

خیلی زیاد به این درک رسیدم که مقایسه چقدر میتونه مخرب باشه 

آسیب هاش و درک میکنم

و تمام تمرکزم روی خودمه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

هم ازدواج کردمهم شاغلم هم کلی همکلاسی و دوست آشنا دارمهم سه تا جاری دارمو... ولی موضوع اینه یه چیزای ...

چی بگم

ببین وقتی همه چی ادم تو شرایط خوبیه ادم حسودی نمیکنه

مثلا من وقتی تو عقد کیش رفته بودم کسی از مسافرت با شوهر و بچه اش به کیش  تعریف میکرد اصلا به چشمم نمیومد

ولی اگر یه چیزی رو خودم ازش نداشته باشم و همه داشته باشن از حسودی عصبانی میشم و حتما صدام درمیاد

که چرا مانداریم؟

حالا بیا بگو تو به جای اون چیزای دیگه داری

من میگم نه نمیخوام 

من اونی که بقیه دارن رو میخوام

و حالم بده و حال بقیه رو هم بد میکنم

چی بگمببین وقتی همه چی ادم تو شرایط خوبیه ادم حسودی نمیکنهمثلا من وقتی تو عقد کیش رفته بودم کسی از م ...

به نظرم چند جلسه تراپی بتونه کمکتون کنه چون اینجور حتی از داشته هاتونم لذت نمیبرید