2777
2789
من پسرم بچه بود هر بار سرما میخورد باد میکرد نگران نباش بزرگ میشه دیگه اینجوری نمیشه اون غده ها مثل ...

چجوری میشد میشه بهم بگین من نگرانم. ورمش چقدر بود پیدا بود از بیرون راحت . چقدر وقته خوب میشد؟

چجوری میشد میشه بهم بگین من نگرانم. ورمش چقدر بود پیدا بود از بیرون راحت . چقدر وقته خوب میشد؟

آره مثل عریون دیدی نصف صورت ورم می‌کنه اینجوری بود دو تا بناگوشش ورم میکرد میشد مثل بچه های تپل 

اولش فقط ورم بود بعدش اگر دارو شروع نمی‌کردی دردناک میشد که اصلا بچه نمیتونست چیزی قورت بده  همون ورمه هم دردناک میشد گاهی سرشو نمیتونست رو بالش بزاره از بس درد داشت خیلی طول نمی‌کشه خوب بشه اگر دا و بدی آنتی بیوتیک دوز چهارم که میدی مثلا هر هشت ساعت که میدی بار چهارم که میدی دیگه درد نداره یه وقتهایی حتی زودتر دوز دوم دردش می‌خوابه دوز چهارم ورمش میخوابه

نگران نباش بابا 

مگه نمی‌گی سرما خورده خب از همونه دیگه نترس 

بچه اولته؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره مثل عریون دیدی نصف صورت ورم می‌کنه اینجوری بود دو تا بناگوشش ورم میکرد میشد مثل بچه های تپل اولش ...

بچه دوممه. اون ماهم سرما خورد ورم کرد بردم زورکی سونو گفت بی خطره حالا خیلی بدتر سرماخورده بزرگتر شده

بچه دوممه. اون ماهم سرما خورد ورم کرد بردم زورکی سونو گفت بی خطره حالا خیلی بدتر سرماخورده بزرگتر شد ...

نه بابا این احتمالا ایمنی بدنش پایینه اینجوری میشه اینو بیشتر مراقبت کن تا یه کم بزرگتر بشه خودش خوب میشه 

نذار زیاد سرما بخوره 

مراقبت کن