2777
2789
عنوان

دوستان چیکار کنم از بچه دار شدن ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 32 پست

هزچی بگذره ازسنت حوصلت کمترمیشه الان زمان خوبیه چرا میخوای بندازی به اینده و بعدها اقدام کن مامان بودن مسیولیت و محدودیت داره ولی یک دنیاشیرینی داره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای

خیلی برام عجیبه تو این سن 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

لهنتی به دام امضات افتادم 😅😅تابه خودم اومدم دیدم کارازکارگذشته😂😂

🤣🤣🤣🤣 قربانی ۱۶ هستی گل

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

هزچی بگذره ازسنت حوصلت کمترمیشه الان زمان خوبیه چرا میخوای بندازی به اینده و بعدها اقدام کن مامان بو ...

عزیزم واقعا خرج داره و ما الان پول نداریم شوهرمم تازه میخواد بره سربازی میگم لاااقل بزار اون برگرده

الانم ک کیست دارم هیچی اما وااقعا الان پول نداریم بچه خرج میخواد چرا بدبختش کنم چ گناهی کرده

منم همین فکرو کردم سه سال نیاوردم بعدش که همه چی اکی شد حالا باردارنمیشدم بعدش خیلی غصه میخوردم میگفتم کاش ازهمون اول میاوردم چه اشتباهی کردم تو اشتباه منو نکن پشیمون میشی

من دیدم ک سلفری و امینوسیز میفرستن واجبه براشون

خودشون میخوان وگرنه اجبار نیست

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من ۲۴بودم مادر شدم اولش ترسیدم ولی بعد چن ماه به خودم اومدم سخته ولی اول آخر باید تجربه اش میکنی شیرینی خودشو داره الانک دخترم دوسال و نیمه اس وقتی خسته میشم ماساژ میده با دستای کوچولوش نوازشم میکنه میگه مامان عاشقتم دوست دارم نمیدونی چ حال خوبیه میگم خدایا شکرت هزاران بار خوشحالم بخاطر وجود پر محبتش چقد برکت آورد با خودش چقدر خوشی برای من آورد

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦