2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم سرکار کیا شاغلن

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بوتاکس کار پزشکه نه آرایشگر. من با ازمون استخدامی موافقم اگه بتونی قبول شی خوبه

اره منظورم این بود کلا تو لاین زیبایی باشه

ایشالله

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

منم شرایطم مث توعه و میخوام آزمون شرکت کنم من رفتم مژه و اینا کارشون خوبه ولی من بچمو کسی نبود بگیره ...

بچت چن سالشه

خوندی چیزی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقامخصوصا بابچه کوچیک

خیلی سخته واقعا.

ی کار سخت بدون مزد

ما شاغلا هم هرطور باشه درکنارش خانه داری هم میکنیم تنها فرقش اینه ک شما زود ب کاراتون میرسین ما تند تند باید انجام ک دیر نکنیم زمانمون کمه😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
اونموقع ک مژه یاد گرفتم یکسال و خورده ای بود بچم الان سه سالشهدارم میخونم اگه بخونی حتما قبول میشی

کتاباشو خریدی

یا پی دی افه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونموقع ک مژه یاد گرفتم یکسال و خورده ای بود بچم الان سه سالشهدارم میخونم اگه بخونی حتما قبول میشی

درخواستمو دوست داشتی قبول کن باهم حرف بزنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو ناخونکاری هرچقدرم دست زیاد شده باشه شما اگه کارت خوب باشه مشتریای خودتو داری 

شهر ما پر از ناخونکاره ولی من پنج ساله فقط پیش یه نفر میرم چون خیالم هم بابت کارش هم بابت سلامت ناخونام هم بابت تمیزی راحته و اینکه ناخون اعتیاد اوره اکثر کسایی که میکارن سخت دل میکنن در نتیجه شما کارت خوب باشه ماهانه مشتریای ثابتت هستن و میان ازاون گذشته میتونی آموزش هم بذاری کسب درامد کنی

برو ناخونکاری هرچقدرم دست زیاد شده باشه شما اگه کارت خوب باشه مشتریای خودتو داری شهر ما پر از ناخونک ...

ددامدش ماهیانه چقده حدودا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ددامدش ماهیانه چقده حدودا

ببین من ناخونکار خودم به جز جمعه ها هرروز در کمترین حالت۴تا مشتری داره ترمیمش هم ۵۰۰میگیره 

ماهانه ۴۰ ۵۰ تومن میشه 

همه هم مشتریای ثابتشن مشتری جدید خیییییلی کم میان براش