2777
2789
عنوان

خانم دکترا داره شوهرش ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این دیگه چه جور لابد شغل خوب داره اقاعه

منم میشناسم عزیزم

نه یک نفر

سه چهار نفر از دوستای دبیرستانم که پزشک هستن شوهراشون کارمندن. یا ارشد دارن یا کارشناسی. البته من در جریان نیستم ببینم زندگیشون چجوره و با هم خوبن یا نه.

بستگی به دو طرف و میزان علم و آگاهیشون داره.گاهی مدرک دکترا در حد ارشد هم نیست آگاهی کلیش پس مشکلی نیست ولی اگه مثلا آقا ارشد باشه ولی کلا اندازه ارشد سواد نداشته باشه ممکنه مشکل ساز بشه.مهم سطح و طرز فکرشون هست چون دکترا و ارشد اونقدر اختلاف بنیادی نداره.من چندین مورد داشتم اطرافم که مشکلی هم ندارند ولی خب مثلا دو طرف مهندسی خونده بودند مثلا خانم دکتری برق آقا ارشد مکانیک ولی در کل آقای خیلی علمی تر و متخصص تر از خانوم بود کلا و دو طرف در یک حدود بوده رشتشون ولی برق و مدیریت رو نمیدونم چجوری میشه.یکم سطح رشته ها هم فرق داره.باید طرفو بشناسی.

چه عالی، خوشبخت باشی عزیزم❤

میدونی چرا میگم؟

چون تو سطح و بطن زندگی اون چیزی که زندگی رو جلو میبره لزوما تحصیلات نیس،عقاید و سلائق خیلی بیشتر به چشم میاد

اکثر اختلافات زن و شوهرها ریشه در همین عقیده و سلیقه و تربیت داره

همکارن

یعنی حداقل یکی از این دو نفر کار غیر مرتبط با شغلشون رو انجام می دن؟!! چون تحصیلات متفاوتی دارن

راستش شغلشون خیلی مهمه

اگر مثلا خانم مدیر باشن و آقا کارمند بخصوص اگر در یک سازمان و مجموعه باشن خیلی خوب به نظر نمیاد!!

فاصله ارشد و دکتری اگه جایگاه اجتماعیشون خیلی فرق نکنه زیاد نیست

اگه خانم دکتری داره و یه جایگاه و شغل بالا داره

و اقا ارشد و شغل معمولی هم کفو نیستن به نظرم

وگرنه اگه خانم صرفا مدرک و شغل معمولی داره تفاوت زیادی نیست

یعنی حداقل یکی از این دو نفر کار غیر مرتبط با شغلشون رو انجام می دن؟!! چون تحصیلات متفاوتی دارنراستش ...

نه هر دو توی یه سازمان مشغولن یکی توی واحد فنی، یکی توی واحد منابع انسانی

سمت هر دو هم کارشناس ارشده

نه هر دو توی یه سازمان مشغولن یکی توی واحد فنی، یکی توی واحد منابع انسانیسمت هر دو هم کارشناس ارشده

پس خیلی باهم تفاوت ندارن

اگر خانم اهل به رخ کشیدن و این مسائل نباشه حداقل در این مورد نزدیک به هم محسوب می شن

پزشک عمومی چه قدره حقوقششوهرش چیکاره س

الان سالهاست ازدواج کردن بچه هاشون بزرگن

شوهرش کارمند بود الان بازنشسته شده 

ولی قدیما میدونم حقوقش بیشتر شوهرش نبود خیلی 

بعدها شد رئیس بیمارستان و قطعا حقوقش بالا رفت

الان سالهاست ازدواج کردن بچه هاشون بزرگنشوهرش کارمند بود الان بازنشسته شده ولی قدیما میدونم حقوقش بی ...

خب پس قدیم ازدواج کردن

الان یه دختر پزشک با پسر کارمند معمولی ازدواج نمیکنه