بچه ها اگه دختر و پسر تو بقیه مسائل هم با هم مچ باشن تنها مسئله این باشه که خانم دکترای مثلا برق داره و آقا ارشد مثلا مدیریت به نظرتون اینا هم کفو هستن؟ خودتون باشید قبول می کنید؟ در کل اختلاف در تحصیلات مشکل سازه؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سه چهار نفر از دوستای دبیرستانم که پزشک هستن شوهراشون کارمندن. یا ارشد دارن یا کارشناسی. البته من در جریان نیستم ببینم زندگیشون چجوره و با هم خوبن یا نه.
بستگی به دو طرف و میزان علم و آگاهیشون داره.گاهی مدرک دکترا در حد ارشد هم نیست آگاهی کلیش پس مشکلی نیست ولی اگه مثلا آقا ارشد باشه ولی کلا اندازه ارشد سواد نداشته باشه ممکنه مشکل ساز بشه.مهم سطح و طرز فکرشون هست چون دکترا و ارشد اونقدر اختلاف بنیادی نداره.من چندین مورد داشتم اطرافم که مشکلی هم ندارند ولی خب مثلا دو طرف مهندسی خونده بودند مثلا خانم دکتری برق آقا ارشد مکانیک ولی در کل آقای خیلی علمی تر و متخصص تر از خانوم بود کلا و دو طرف در یک حدود بوده رشتشون ولی برق و مدیریت رو نمیدونم چجوری میشه.یکم سطح رشته ها هم فرق داره.باید طرفو بشناسی.