2777
2789
عنوان

دوستان چه اجباریه تو مراسم فامیل شرکت کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 28 پست

یه‌روز کارت به همین فامیلا گیر میکنه و تنها میمونی...سالها بعد میفهمی من چی میگم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم چند وقت دیگه قراره برم جشن نامزدی دوست نداااآاااااارم برم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

معلومه حال و حوصله نداری و اگر به زور بری بهت خوش نمیگذره . به مامانت بگو به هیچ وجه نمیایی و اگر لازم شد خودت را بزن به مریضی اگر هم به زور بردت برو اونجا و هی عطسه کن و بگو کرونا گرفتم تا همه فرار کنند و با مامانت دعوا کنند چرا آوردیش تا مامانت یاد بگیره به زور جایی نبردت ....

اره عزیزم حسودی میکنم من به عشق خودم نرسیدم طاقت دیدن کفترای عاشق رو ندارم

عزیزم اون چیزی که روزیت باشه زمین و زمان به هم بریزه بازم قسمتت میشه و اون چیزی که نباشه برعکس

از کجا میدونی اون برای تو خوبه ؟ 

من الان که تجربه دارم میگم یه زمانی فکر می کردم خودم بهتر میدونم چه کسی برای من مناسبه و چی به صلاحمه

ولی نمی دونستم اون خدای که همه چی رو میبینه صلاح من رو هم بهتر میدونه! 

در مورد عروسی هم خودتت حق انتخاب داری بری یا نه! 

ولی از زندگیت لذت ببر خودت رو محدود نکن، باور کن بعد ازدواج می فهمی هیچ مردی ارزش نداره خودتت رو از شادی الانت محروم کنی

هر زمان وقتش باشه تو هم عشق رو تجربه می کنی انشالله که اون زمان بهترین مورد واست پیدا بشه