2777
2789
عنوان

قضاوتی که درباره روابط دیگران میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست
عزبزم همه جایه دنیا قرادادی بنام ازدواج دارن و ثبت میشه تو دفاتر مسئله عقد نیست .مسئله اینه ک نمخان ...

اینم باز به تصمیم اون دونفر برمیگرده

اینهمه آدم تو دنیا بدون قرارداد ازدواج زندگی میکنن، به ما مربوطه؟

هرموقع دلشون بخواد ثبتش میکنن

نخوان هم نمیکنن

سخته پذیرفتنش؟

بله اگر کسی به تفکرات من توهین کنه قطعا جوابش رو میدمکه حس نکنه از موضع بالاتر حق داره نظر بدهسطح تف ...

اوکی

پس تفاوتی ندارید شما و مخاطبی که ازش صحبت میکنید

هردو معتقدید که روش و مسیرتون درسته و باید به مخالف توهین کرد

موفق باشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه اون دو نفر به هم تعهد داشته باشن چ ایرادی داره و به بلوغ فکری رسیده باشند نه که فقط فکر مسائل جن ...

چقدر هم این تفکرات ایرانیزه شده، باعث موفقیت و پیشرفت این کشور شده

به جای چیزای مهمتر همیشه سرمون تو زندگی بقیه بوده، بعد میگیم چرا بقیه کشورا به اونجا رسیدن و ما اینجاییم

عقب موندگی شاخ و دم نداره که...

خدا انسان ازاد افرید 

دین هم اجبار نکرد به کسی لا اکراه فی الدین 

هر کس میتونه هرجور دوست داره زندگی کنه و فکر کنه 

به شرطی که برای دیگران باعث آزار نشه 

ما طبق اصول خودمون و طبق تفکرات خودمون میگیم این کار درسته یا خیر 

پس اصول و تفکرات ماست چه اشتباه چه درست 

نیازی هم نیست قضاوت بشیم یا قضاوت بکنیم 

ما ازادیم هر طور دوست داریم تصمیم بگیریم برای زندگیمون 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

اوکیپس تفاوتی ندارید شما و مخاطبی که ازش صحبت میکنیدهردو معتقدید که روش و مسیرتون درسته و باید به مخ ...

مهم این هست که کی استارت میزنه

من این تاب و تحمل رو دارم که از کنار عقیده مخالف محترمانه رد بشم

ولی به من تعرض بکنه، قطعا جواب میشنوه

چقدر هم این تفکرات ایرانیزه شده، باعث موفقیت و پیشرفت این کشور شدهبه جای چیزای مهمتر همیشه سرمون تو ...

دقیقا ما از غرب فقط روابط بی چارچوبشو تحفه گرفتیم بیخود نیست که بیماری‌های مقاربتی رو به افزایشه و بهمون لقب جهان سومی میدن!

تو تاپیک قبلتم عرض کردم خانم روشنفکر برا حل مشکلت به مشاوره مراجعه کن اینجا به جواب درستی الا به جون هم انداختن کاربرا نمیرسی

شما هر کاری که میدونی درسته همون انجام بده ولی سایت عمومی جار نزن که ای من با فلانی...

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اینم باز به تصمیم اون دونفر برمیگردهاینهمه آدم تو دنیا بدون قرارداد ازدواج زندگی میکنن، به ما مربوطه ...

خوب مسئله فقط دو نفر نیست آمدی بچه دار شدن اونم تو جامعه ایران!؟تکلیف اون بچه چیه ؟میدونی تو بهزیستی چقد پره از بچه های نامشروع ک مثلا دو نفر با افکار روشنفکرانه با هم بودن البتتتته با تعهد.... 

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
دقیقا ما از غرب فقط روابط بی چارچوبشو تحفه گرفتیم بیخود نیست که بیماری‌های مقاربتی رو به افزایشه و ب ...

بیماری مقاربتی همه جای دنیا وجود داره، راه برخورد باهاش هم مشخصه

چیز عجیب و غریبی نیست، تو ازدواج هم میتونه اتفاق بیفته

مشکل ما از جای دیگه هست، ۴۵ ساله یه سری تفکرات جوابش رو پس داده، و بازم یه عده اصرار به تحمیلش به بقیه دارن

خوب مسئله فقط دو نفر نیست آمدی بچه دار شدن اونم تو جامعه ایران!؟تکلیف اون بچه چیه ؟میدونی تو بهزیستی ...

منم صحبتم اینه که هیچ جای دنیا نمیان به اون بچه برچسب بد بزنن و زندگیش رو دشوار کنن و میتونه پیش پدر و مادرش بمونه، مثل اینهمه هنرپیشه و سلبریتی

مشکل از این کشور و افکار حاکمشه که تا لباس زیر مردم هم نظر میده

منم صحبتم اینه که هیچ جای دنیا نمیان به اون بچه برچسب بد بزنن و زندگیش رو دشوار کنن و میتونه پیش پدر ...

عزیزم شما هر چقد زور بزنی جامعه ایران اینو نمیپذیره چون این روابط رو نامشروع میدونه بچه حاصل از اون رابطه هم نامشروع میشه ... 

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
اگه اون دو نفر به هم تعهد داشته باشن چ ایرادی داره و به بلوغ فکری رسیده باشند نه که فقط فکر مسائل جن ...

الان دیدم تاپیک های استارتر رو، جدا از دین و شرع و هر نوع تفکری ، قطعا یک انسان پابند به اصول اخلاقی این نوع روابط رو نمیپسنده

استارتر این جا جای مناسبی برای مطرح کردن این مسائل نیست دختر گل ، با توجه به تاپیک هایی که با عناوین تکراری و به صورت رگباری ایجاد کردید،پیشنهاد میدم حتما با روانشناس گفتگو داشته باشید

امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره