2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انگیلیسی و ترکی استانبولی به دردت میخوره ولی بین اینا روسی بهتره

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

پروفایل جدید مبارک 🤣

چرا 😂مگه منو دیدی

🩵دخترررررر جذااااابهههههه سایت🩵 عضو قدیمی هستم🩵 _______ . . . . . .  ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ ‌رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ ☆ •  ‌ ‌  ★🌙    •  ★ .    ★     •    ★   •   °    ★    ★     °   ★🌙   .  °   •   ★🌙   .   ★   •     ★     .  • 🌙   .  °   •   ★🌙 °   ★    •  °  ★‌   •   °    ★   •    ★🌙  •  ° ★  •  °  •   ‌. ★

روسی سخته خودم دورگه ایرانو روسم پدربزرگامم روسیه زندگی میکنن روسی واقعا سخته ولی خب یونانی رو نمیدو ...

خب کلا فکر کنم آلمانی و عربی و روسی همه اینها جنسیت میذارن برای کلمات،نه؟

چرا 😂مگه منو دیدی

عهه راست میگه پروفت عوض شده😂😂

ایشش

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

عهه راست میگه پروفت عوض شده😂😂ایشش

اخه از کجا میدونین😂😂😂😂😂😂😂💜

🩵دخترررررر جذااااابهههههه سایت🩵 عضو قدیمی هستم🩵 _______ . . . . . .  ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ ‌رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ ☆ •  ‌ ‌  ★🌙    •  ★ .    ★     •    ★   •   °    ★    ★     °   ★🌙   .  °   •   ★🌙   .   ★   •     ★     .  • 🌙   .  °   •   ★🌙 °   ★    •  °  ★‌   •   °    ★   •    ★🌙  •  ° ★  •  °  •   ‌. ★