2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخای باردار شی؟منم دارم و ماه اول اقدامم 🥲

من ی دختر ۶سالع دارم همین ک من پریودام منظم بود بعد اینکه دخترم ب دنیا اومد تا موقعی شیر دادم پریود نشدم ماه ۸بود ک قرص اورژانسی خوردم بعدشم خوب بودم تا اینکه ی دفعه پریود نشدم دیگ الان یکسال فهمیدم دارم و کسی از این موضوع خبر نداره حتی شوهرم

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
من ی دختر ۶سالع دارم همین ک من پریودام منظم بود بعد اینکه دخترم ب دنیا اومد تا موقعی شیر دادم پریود ...

من پریودام خیلی منظمه ولی گف کمی تنبلی داری.دعا کن این ماه باردار باشم.قند و شکر مصنوعی رو حذف کن پیاده روی برو ورزش کن خیلی موثره

مممنون گلم

ببین یک قسمت بعد جسمانی یک قسمت مهم هم بعد معنوی. هر روز باید کتاب بخونی نزاری ذهنت برات درد و غم و استرس و اظطراب ایجاد کنه. بعد هر روز بری ورزش الان هوا سرده باشگاه. هوا گرم شد بیرون دو میدانی استقامت آرام شبیه پیاده روی هر روز 20 الی 30 دقیقه. که این کار باعث میشه استرست موقع تعرق از خونت. بره. بعد همیشه روحیه اتو شاد ونگه داری. بعد دوم تغذیه. نمی گم قند و حذف کن. چون می دونم امکان نداره شکر و قند و حذف کرد. اما کمش کن. بعد غذاهای حاوی فیبر زیاد استفاده کن هر هفته عدس لوبیا و نان سبوس دار در برنامه ات باشه. و قرص ویتامین ول وومن. استفده کن. با ویتامین منیزیم و ب6. و زینک

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من پریودام خیلی منظمه ولی گف کمی تنبلی داری.دعا کن این ماه باردار باشم.قند و شکر مصنوعی رو حذف کن پی ...

قند رو ۱۶روز قطع کردم مریض شدم دوباره خوردم

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌