2777
2789
من سانسور شده گفتم

خسته نباشی 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخدا به کجا داریم میریم این چه طرز فکریه برای جهان سومیا درست کردن؟؟؟واسه خراب یه لاشی میره سمتش خرابا شانسم داشته باشن پسر درست پیششون نمیره قدر خودتونو بدونین تاسف واقعا

وای داشتم بهت فکر میکردم یک لحظه 🤣 میدونستم من پیشگوم 🤣

به من؟ 

چی فکر میکردی عزیزم؟ 😂😌

باعث سعادته خواهر 🥰

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خانم این چه حرفیه اصلا هم اینطور اینشما چرا فقط به دسته عوضیه ما پسرا نگاه میکنینبرین به دسته خوبم ن ...

اکثر شماها به این دخترا اهمیت میدین نه افرادی که تک پرن

دانشجوی پزشکی 🩺

بستگی داره به کی بگی خراب 

اونی که شغلش تن فروشی هست و هرروز تو رابطه های پولیه من ندیدم تاحالا طرفدار داشته باشه 

ولی اگه به اون دخترخانومی که خوشگل خوشتیپه لونده ناز و عشوه اومدن بلده بازی با صداش رو بلده تجربه های چندتا رابطه دوستی رو داره و خجالتی نیست و شر و شیطونه اگه به اینا میگید خراب که مشکل از فکر شماست و اگه هم طرفدار داره چون سیاست جذب مرد رو بلده

یهو یادت افتادم 😁❤

قربونت برم ❤