2777
2789

من دوازده روزه پریودم شدیییید یعنی هیلییی شدید 

خونریزی دارم حدی ك چنروزخ دیگه حالم افتضاحه از جام پامیشم سرم گیج می‌ره چشام سیاهی همش ضعف دارم مفنامیک اسید میندازم دو روزه هنوز فرقی نکرده

امتانای ترممه نمیتونم درس درس بخونم دوره جمعبندیه این ماه باید درسارو ببندم حالم افتضاحه فردام امتان دارم میشینم سر کتاب بی حالم تمرکز ندارم نمیتونم بخونم

نمیدونم چیکار کنم می‌خوام گریه کنمممم

چیکار کنم

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچا دکترو هی چنروز چنروز عقب انداختم بخاطر همین امتانام الانم باید امروزو بگذرونم فردا امتانو بدمو برم الان امروز چ غلطی کنم🥺

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

میدونم امتحانات خیلی مهمه! 

اما وقتی پای جون آدم وسطه، مدرک و نمره بدرد نمیخوره. 

اصلاً بعد دوازده روز بجز آب توی رگای آدم چیزی نمیمونه؟!!! و خدایی نکرده ممکنه آدم چیزیش بشه. 

تازه قبل و بعد دکتر  رفتن میتونی برای امتحان بخونی