2777
2789
عنوان

کسانی که از گل و گیاه سر در میارن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 29 پست
میگن سمیه دوستان واسه بچه میخوام کاش دونه سبزیجات با گلدون بزرگ بگیرم بکارم باهاشهیچی نمیدونم ازین چ ...

سنسوریا بگیر پایه کوتاه هم داره یا پدیلانتوس برگ انجیری بنجامین 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
میگن سمیه دوستان واسه بچه میخوام کاش دونه سبزیجات با گلدون بزرگ بگیرم بکارم باهاشهیچی نمیدونم ازین چ ...

دونه لوبیا میتونی بزاری لای دستمال مرطوب یکم که ریشه زد بزار تو گلدون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب آبپاش بهش بده یکم اسپری کنه رو خاک گل اینجوری گل هم خراب نمیشه وچند بار میتونه آب بده هر گلی هم ...

یعنی گلدون بگیرم با گل رز بدون ریشه بزارم توش بگم آب بده؟ دو روزم فکر کنم بمونه

میدونی بخوام ریحون یا جعفری یا یه چیزی بکارم چجوریه؟ از کجا باید تخم و وسایلش رو بخرم؟ یا تخم گل که بکاریم در بیاد چند روزه 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

میتونی یوسف زلیخا بگیری یا شمعدونی اونا بوشون عالیه یا خود گل رز رو بخر تو خونه هم گل میده بو هم داره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
دونه لوبیا میتونی بزاری لای دستمال مرطوب یکم که ریشه زد بزار تو گلدون

اینم فکر خوبیه

با اسباب بازی سرگرم نمیشه دنبال آشپزی و باغبونیه تو کارتونا میبینه

یعنی گلدون بگیرم با گل رز بدون ریشه بزارم توش بگم آب بده؟ دو روزم فکر کنم بمونهمیدونی بخوام ریحون یا ...

نه گل بگیر با گلدون ولی به جای آب دادن باآبپاش رو خاکش اسپری کنین ایجوری گل هم خراب نمیشه آب زیادی هم نمیدی 

گل فروشیا رز با ریشه دارن؟ این خوبه

البته تو گلدون میفروشن خودت هم میتونی جاش رو عوض کنی تا یکم گلدونش بزرگ تر باشه من پسر کوچیکم ۴ ساله هست وهمه جوره گلی تو خونه دارم البته به گل ها دست نمیزنه فقط آب میده

نه تو خاک باشه که خودش آب بده سمی اینام نباشه

بنظرم بذر سبزیجات بخرید بکارید تو گلدون با آب پاش روزانه یکی دوبار آب بده

سمی نیست

خراب هم نمیشه

رشدشم میبینه

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

احیانا یزد نیستی؟ دنبال خیاط هستم متاسفانه من وقت و علاقه ندارم امیدوارم کارت خوب بگیره عزیزم

ن عزیزم تهرانم

مرسی

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

بنظرم بذر سبزیجات بخرید بکارید تو گلدون با آب پاش روزانه یکی دوبار آب بدهسمی نیستخراب هم نمیشهرشدشم ...

آره این خوبیش اینه که آلرژن هم نیست واسه حساسیت یه گلدون رز بگیرم که بو داشته باشه با یه گلدون مستطیلی واسه سبزیجات که بعدا بهش بگم ازشون ریختم تو غذا 

ممنون از راهنماییت  

اها بچه ات کوچیکه پس پتوس نخر فیلودندرونآگلونما البته یکم گرونن این دوتای بالا میتونی گلای سنگیم بگی ...

اسکرین شات گرفتم برم از گلفروشی بپرسم ببینم دارن

مرسی عزیزم

چقدر اسماشون سخته