2777
2789
عنوان

تروخدا ی چیزی بگید بخورم بدنم اینقد کم نیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 27 پست
کله پاچه با استیک قرص ویتامینی گوشت زیاد بخور هرروز صبح برای خودت ۲ و ۳ تا تخم نیمرو بزن انقدر تیتیش ...

اینقد بدم میاد

میگم حالم بده امثال شما میگن تیتیش مامانی نباش

یکی بنیش قویه یکی ضعیفه

من ضعیفم 

دلیلی نداره ادم بگه حالش بده انگ بزنین ک دروغ میگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای عزیزم کاش همسایه ای فامیلی چیزی بودی هرروز برات غذا و خوردنی میاوردم به زور میکردم تو حلقت جون ب ...

چه مهربونید شما

مرسی عزیزم

کاش ی خواهر مثل شما داشتم

فولیک اسید 

تغذیه خوب خصوصا گوشت کبابی 

من با نظر دکترم فروگلوبین هم میخوردم منم سر گیجه داشتم گفت کم خون نیستی ولی گلبول قرمزت ضعیفه اکسیژن رسانیش کمه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اینقد بدم میادمیگم حالم بده امثال شما میگن تیتیش مامانی نباشیکی بنیش قویه یکی ضعیفهمن ضعیفم دلیلی ند ...

گلم درکت میکنم بعضیاخودشونومیزنن به نفهمی من باردار نیستم ولی بدنم ضعیفه تایکم کارکنم فشارم میفته تحمل گرسنگی وخستگی زیاد وندارم همسرمم مثل این کاربرمیگه توتنبلی😒

چه مهربونید شمامرسی عزیزمکاش ی خواهر مثل شما داشتم

قربونت 

خدا کمکت کنه بتونی این ۹ ماه رو خوب سپری کنی .

من یه خودهر دارم تو بارداری خییلی خیلی کمکم کرد هرچقدر بخوام براش جبران کنم بازم کمه 

خدا هیچکس رو بی خواهر نکنه 🥲

گلم درکت میکنم بعضیاخودشونومیزنن به نفهمی من باردار نیستم ولی بدنم ضعیفه تایکم کارکنم فشارم میفته تح ...

کی خوشش میاد تو کثیفی زندگی کنه

یا مدام دراز بکشه

مجبورم

مهربون

قربانت 

من چون خودم بارداری خیلی سختی داشتم و بچم نارس با وزن کم دنیا اومد هرکس میگه تو بارداریم فلان مشکلو دارم یا ضعیف هستم درک میکنم  دلم میخواد از جونو دل کمکش کنم  چون واقعا دوران بارداری ادم دل نازک میشه