من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریمکاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها کهجون میدن👎برای لایک و پست و تاپیکو تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیکهای منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچهمچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری کهناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها ومانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام وناهارا چی دارین/وجمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسوکمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیکزدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها وکاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی کهپر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️
همه امامان اهل تشیع جزو تابعین هستن یعنی یک قرن بعد صحابه
و برای اهل سنت از جایگاه ویژه ای برخوردارن
متاسفانه بالایی ها مردم رو بد حالی کردن
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
تورو قران همه چیو از بین بردین این سنی شیعه رو هم از بین ببرین بابا ادم ادمه دیگه اه...
موافقم هر جا میرم میگم اهل فلان جام میگن سنی هستی رفتارشون چطوره اونجا شیعه هم داره میگم باور کن واسه ما شیعه و سنی فرقی نداره زن پسر خاله ترک تبریز شیعه اس پسر خاله ام سنی هیچ مشکلی هم ندارن
بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)
اینطور نیست مهم اینه که ریشه همه ما حضرت محمد ص ست
اینطور هست.انکار میکنید .ریشه همه ادیان یکیه.ولی بحث دینو ازدواج جدا هست.بهتره با فردی با عقاید و فرهنگ نزدیک ازدواج کرد و بحثش جدا از دین ومذهب هست تمام.حاضری خودت با یه سنی متعصب ازدواج کنی.فردا روز هزار مشکل پیش میاد.راهنمایی اشتباه نکنید مدیون میشید
اینطور هست.انکار میکنید .ریشه همه ادیان یکیه.ولی بحث دینو ازدواج جدا هست.بهتره با فردی با عقاید و ف ...
واقعا مذهب مهم نیست...طرف خودش شیعه ست ولی انقد مذهبی نیست با ی شیعه متعصب ازدواج کنه ب مشکل میخوره با اینکه هردو هم مذهبن...ولی شاید با ی سنی ک متعصب نباشه ازدواج کنه خیلیم خوب از اب دربیاد
واقعا مذهب مهم نیست...طرف خودش شیعه ست ولی انقد مذهبی نیست با ی شیعه متعصب ازدواج کنه ب مشکل میخوره ...
.جملت از اونجمله های جواد خیابانیه بهتره ادم با هم کفو خودش ازدواج کنه.اختلاف مذهب خیلی مهمه.سنی ها خیلی نسبت به مسایل اعتقادیشون نسبت به شیعه ها متعصب ترن.من غیر از شیعه و سنی با مسیحی و زرتشی هم در ارتباط بودم ازدواج فرق داره.باید با هم مذهبت ازدواج کنی.وگرنه چالش زیاد داری.لطفا ریپلای نکنید .چون اسمون ریسمون میبافید.طرف اسمشم ریسک نمیکنه بگه چون احتمال تعصب میده به همچین چیز ساده ای بعد میگی سنی غیر متعصب
.جملت از اونجمله های جواد خیابانیه بهتره ادم با هم کفو خودش ازدواج کنه.اختلاف مذهب خیلی مهمه.سنی ها ...
تو خودت ریپ میزنی منتظر جوابم باش خانوم شیعه متعصب والا من همسرم شیعه بوده برامم مهم نیست خب مذهبش اینه و هرکی معتقد ب ی دین و مذهبه...شمام دیگه ریپ نزنین ...
به نظر من لازم نیست نگران باشی چون چه سنی چه شیعه همشون از این مدل اسم ها استفاده میکنن من یه چیز دیگه هم بگم گفتی دوست پسر ولی بنظر من اگر به فکر ازدواجی خیلی به این موارد فکر نکن و بزار کسی باشه که بیاد پیش خانوادت چون خیلی نمیشه اعتماد کرد و شاید آدم درستی نباشه چون نه میشناسیش نه دقیق می دونی کیه البته قصد بی احترامی یا دخالت ندارم فقط چون گفتی هنوز جدی نشده و گفتی که مجازی همو میشناسید گفتم