2777
2789
عنوان

بنظرتون برای روز مرد چی بخرم برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 69 پست
اندازه پولی که بهت داده بگیر

۲۹ میلیون 😐😐😐😐از کجا بیارم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم اینه که چقد ازش پول گرفتی برای روز مرد وگرنه اونا وظیفشونه ۲۹ بدن اگه دارنمن منتظرم یارانه بگ ...

۵ ۶ تومن دارم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
خب چون واقعا نگرانم و من سال اول ازدواجم هست نمی‌دونم چی بخرم

حق دارین سخته انتخاب،باز خوبه چون اوایل زندگی هست کلی گزینه انتخاب دارین،برای من چون سالها از ازدواجمون گذشته،اکثر گزینه ها تکراریه😄

نهههه کجاش خوبه الان نمی‌دونم باید چکار کنم😂😂

ریش تراش بخر یا ایرپاد 😂اگه پولت میرسه از اون خوبا بگیر من پول نداشتم ی ارزون خریدم ک خرابع باید عوضش کنم

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

ریش تراش بخر یا ایرپاد 😂اگه پولت میرسه از اون خوبا بگیر من پول نداشتم ی ارزون خریدم ک خرابع باید عو ...

ریش تراش!؟به ما از این حرکات نمیاد یارو فقط آرایشگاه می‌ره میزنه😂🤣

ولی ایرپادو خودش گرفت واسم نمیشه که مثلش بگیرم بدم به خودش😂💔

ریش تراش!؟به ما از این حرکات نمیاد یارو فقط آرایشگاه می‌ره میزنه😂🤣ولی ایرپادو خودش گرفت واسم نمیشه ...

عه پس ست چرم بخر کیف پول، کمربند، جا سوییچی و.. 🥲😂 یا کفش و هودی و دورس و تی شرت 😂

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡