2777
2789
عنوان

😭😢مامانم حامله شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 19187 بازدید | 294 پست
درسته نظرها متفاوته ولی بعضی دوستان یجور جبهه گرفتن ک انگار گناه کرده ......حالا اگ یه خانمی ک از د ...

وا اره چرا یسریا انگار خلاف شرع کرده بنده خدا

ولش کنید 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

من کاری ندارم نظر شخصیمه ولی اگه مامانم بگه حامله است یه کار میکنم سقط کنه 

خیلی ضایع است با داشتن عروس و دوماد حامله باشه😕😕😕

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو اروپا و آمریکا دارن فرهنگ سازی تعداد جمعیت بالا تو خانواده میکنن با افتخار. اعلام میکنن بچه شون با نوه شون داره به دنیا میاد البته که به اوضاع اقتصادی ربط داره باید اصلاح بشه و الی ذلک ولی خانواده هایی که دستشون به دهنشون میرسه چه بهانه ایی دارن؟؟افتخار هم داره

درسته نظرها متفاوته ولی بعضی دوستان یجور جبهه گرفتن ک انگار گناه کرده ......حالا اگ یه خانمی ک از د ...

چی میگید 

اون یچه وثتی ۲۰ سالشبشه باید یه پیرزن پیرمردو نگه داره 

فقط به دین و اینا فک میکنید مغزتون به شرایط اون بچه قد نمیده؟

اا
واقعا میگن زیر سی و پنج خطرناکه که

وا...🙂سن بارداری از 20 تا زمان یائسگیه 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

وا...🙂سن بارداری از 20 تا زمان یائسگیه

اها اشتباه تایپی بود بالای سی و پنج منظورم بود 

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

وا اره چرا یسریا انگار خلاف شرع کرده بنده خداولش کنید

😑اره این بنده خدا گناه کرده از شوهرش حامله شده 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
کاش شوخی بود 😢😣۴۵سالشه مامانم

خوبه زیادم سن بالا نیس ک 

دخترعموم ۴۵ تازه شوهر کرد یکی دوسال پیش 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .