2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستکی به شرایط داره شرایطتت رو بگو راهنماییت گنم

کراش دارم

البته تو آینده ها الان نه

اگ کراش درخواست بده 

برا خودم نمیخام کلا نظر بقیه رو میخاستم

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

کراش دارمالبته تو آینده ها الان نهاگ کراش درخواست بده برا خودم نمیخام کلا نظر بقیه رو میخاستم

نه منظورم شرایط کلی بود مثل تحصیلات درآمدت خانوادت معیار هات و شرایط مهاجرت مثل پول مدرک استعداد زبان و...خودم نه شرایط مهاجرت دارم نه ازدواج 

نه منظورم شرایط کلی بود مثل تحصیلات درآمدت خانوادت معیار هات و شرایط مهاجرت مثل پول مدرک استعداد زبا ...

شرایط مهاجرتو دارم

شغلی ک میخامم‌اونور درامدش عالیه

خانوادم بیشتز با مهاجرتن

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

پس مهاجرت کن اگه از پس اجازه و خرج های زندگی و شغل خوب بر میای برات آرزوی موفقیت میکنم 😊♥️

همچنین عزیزم مرسی

مهاجرت بعدشم ازدواج با یه اون ور آبی که شرایط موندگاری و اقامت رو خیلی فراهم تر کنه

منم نظرم همینه