2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم ترمیم ناخنام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 70 پست
اینجور ک معلومه باید همین کارو بکنم برم ریموو

اره برو ریمو بعد زایمان هرکاری دوس داری انجام بده

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
منم ناخن می‌زارم ولی خب الان موقعیت فرق می‌کنهمنم واسه دنیا اومدن بچم تا یکسال بعدش نزاشتم، بعد یکسا ...

درسته بنظر خودمم سخته الان برم ترمیم یک ماه دیگ باز باید برم بچه بکماه هم نمیشه جایی کذاشت 

از این لحاظ فک نکرده بودم🥲پس قبلش میرم ریموو 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره برو ریمو بعد زایمان هرکاری دوس داری انجام بده

پس چیت این بلاگرا قبل زایمانشون مژه میزارن به چه گندگی ناخون دستو پا و ترمیم میکنه میکاپ شنیون میکنن بعد میرن 😐

ادم اعتماد ب نفسش میاد پایین اونارو میبینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

پس چیت این بلاگرا قبل زایمانشون مژه میزارن به چه گندگی ناخون دستو پا و ترمیم میکنه میکاپ شنیون میکنن ...

عزیزم اونارو ول کن اونا شاید بخوان بیفتن تو چاه تو ک نباید خودتو بندازی تو چاه😂 مژه بکار ولی ناخن و فعلا کوتاه بیا

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خودت چشه مگه دختر، خیلیم خوشگلیبه هر حال مواد شیمیایی هستن، مضرن

میگم میان دیدنم مرتب باشم اون موقعه ادم ماله ارایش نداره باز مژه ب ادم روح میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

عزیزم اونارو ول کن اونا شاید بخوان بیفتن تو چاه تو ک نباید خودتو بندازی تو چاه😂 مژه بکار ولی ناخن و ...

😂مرسی از راهنماینت😘♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

😂مرسی از راهنماینت😘♥️

خواهش ♥️

درسته بنظر خودمم سخته الان برم ترمیم یک ماه دیگ باز باید برم بچه بکماه هم نمیشه جایی کذاشت از این لح ...

دقیقا، اوایل آدم خیلی سخته براش،

بیخوابی، به زور یه حموم میری، اصلا وقت و حوصله اینکار رو نداری

ریموت کن همشو راحت

تا بچت یکم جون بگیره، کم کم همه چیزش میزون میشه خودتم قلقش میاد دستت، باز دوست داشتی برو چیتان پیتان کن😂😜

با ابله بحث نمیکنم

دقیقا، اوایل آدم خیلی سخته براش،بیخوابی، به زور یه حموم میری، اصلا وقت و حوصله اینکار رو نداریریموت ...

حتما😂مرسی از راهنمایت♥️پس شوهرم حق داره بینوا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

میگم میان دیدنم مرتب باشم اون موقعه ادم ماله ارایش نداره باز مژه ب ادم روح میده

بخدا من قبل عمل آرایش کردم

چون فیلم می‌گرفت ، گفتم خوشگل باشم

گریه کردم شدم عین اجنه😂

الان فیلممو میبینم میگم کاش اصلا آرایش نمی‌کردم

بعدشم اوردنمون تو اتاق باز اومدم تمدید کنم و تمیز سه و میان عیادت منو بچه قشنگ باشم، بخاطر اون داروها صورتم پف داشت، چشمام

عین دلقک شده بودم

اشتباه منو نکن😁

با ابله بحث نمیکنم

حتما😂مرسی از راهنمایت♥️پس شوهرم حق داره بینوا

آره عزیزم

بهت حق میدم دلت بخواد زیبا تر باشی به خودت برسی

همه زنیم دوست داریم زیبایی بیشتری

ولی به چه قیمتی؟

به قیمت اذیت خودت و بچت؟

چندماه تحمل کن، بعدش پر قدرت برو جلو😅

با ابله بحث نمیکنم

بخدا من قبل عمل آرایش کردمچون فیلم می‌گرفت ، گفتم خوشگل باشمگریه کردم شدم عین اجنه😂الان فیلممو میبی ...

جدی؟😂😂چه بد 

همون ادم بی رنگو رویی معمولی باشه بهتره تا صورت ماسیده و ارایش پخش شده😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

آره عزیزمبهت حق میدم دلت بخواد زیبا تر باشی به خودت برسیهمه زنیم دوست داریم زیبایی بیشتریولی به چه ق ...

انشاالله♥️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼