2777
2789
عنوان

داداشم تا صبح بیدار بود فقط گریه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 37 پست

با اجازه اسی

@pooshak_anisa1200

دخترا خانوما لباس زنانه و بچگانه آوردم

لینک بزنید تو روبیکا

کارامون قیمت مناسبن 

لطفا بیایید

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخی الهی🥺

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
هنوز خونه خودم نرفتم

داداشت اسمش کیه

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。... 眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。

سامیار

😍

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。... 眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。

وای چه خوب

خوبه ولی گریه میکنه دلم گباب میشه براش 

فقط بغل من میخوابه انگار من دنیا اوردمش

اختلاف سنی زیادمون یکم خوب نیش

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

دلم میگیرههییچی نمیخورهاط صبح تا شب تو خیابونم که بخوابه شیر بدیم بهش البته مامانمم هستا ولی به بغل ...

عزیززممممم جانم به خودت و. داداشت😍🥺♥... دوستم میشه دعا کنی دختر منم خواهر بشه خیلی تنهاس آرزوشه اینم خواهر بشه... خیلی ساله منتظریم ماهم... هم خودت هم مامانت برای منم دعا میکنین.. اسمم سمانه دعام کنین🙏🥺♥

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

کامل خشک شده یهو کم شد بعد دیگه نیومددکترم رفتیم گفتن دارو بدیم زیاد اثر نمیکنخ

بعضی شیشه شیرا پستونکشون خشکه ینی بچه رو اذیت میکنه شاید از اون مدله اگ اینجوریه از اون مدل کوچیکا بگیر ک نرمه و اینکه امتحان کن ببین چقد ازش شیر میاد بیرون شاید کم میاد مک میزنه فکش خسته میشه برا همین نمیخوره ...ب چیزای بد عادتش ندین بعدا برا خودتون سخت میشه 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
عزیززممممم جانم به خودت و. داداشت😍🥺♥... دوستم میشه دعا کنی دختر منم خواهر بشه خیلی تنهاس آرزوشه ای ...

ان شاءالله عزیزم

هرچه سریعتر دامنتون سبز شه

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

۵ ماه خوبه واسه کمک غذا . تو این سن دیگه شیر سیرش نمیکنه باید کمکی بدی یعنی نمیدونستین.؟؟؟

من وقتی دنیا اومدم کلا ۴۰ روز مامانم شیر داشته میگه از ۴۰ روز به بعد تخم مرغ آبپز عسلی کردم روزی یدونه بهت دادم خوردی