2777
2789

بیایید از شوهراتون بگید. چجورن؟ من خودم به شخصه رگ خوابش دستمه.  به خونوادش شدیدا احترام میزارم از همون زمان دوستی نزاشتم کار ب جایی برسه که بی احترامی کنه ب خودم یا خونوادم. میدونه خط قرمزمه. هواشو دارم پشتشم. تو جمع هیچوقت خجالتش نمیکنم و سعی میکنم خیلی بهش احترام بزارم. اگه قهر باشم باهاش بدون منت و غر زدن غذاشو درست میکنم ( البته طفلی حالت عادی اون غذا درست میکنه معمولا) . هیچوقتتتتت جای خوابمو عوض نمیکنم حتی اگه عصبی ترین حالت ممکن باشم و.... شماام بگید

یه تعلیقی سیاسی🤕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم خوبه خداروشکر اوایل زندگیمون خیلی جنگ و دعوا و قهر های طولانی داشتیم از وقتی بچم دنیا اومده ...

خداروشکر بنظرم انشالله که زندگیت پر از شادی باشه 

مردا مثل بچه میمونن

باید رگ خوابشونو دست بگیری

یه تعلیقی سیاسی🤕

همیشه وقتی از سرکار میاد براش دزک بزک میکنم

بهترین لباسمو میپوشمو ارایش میکنم و عطر خوشبومو که عاشقشه میزنم

اگر تابستون بود نوشیدنی گرم همراه با دیزاین

اگر زمستون، سرد و باز همراه با دیزاین

بهش میگم دردت به جونم خسته نباشی اقاییمممممم

کتشو در میارم و لباساشو میندازم ماشین

تا اون نوشیدنیشو خورد و رفت دوش بگیره

یه فیلم خوب دانلود میکنم

یه خوراکی خوشمزه که باهم ببینیم و لذت ببریم

بعداز اون مطابق بر میل هردو و با رای گیری یا میریم خونه مامان من یا مامان اون یا دور دورمعمولی یا دور دور ویژه😂

بعدم میایم خونه اگه شام نخورده باشیم

تا اون استراحت کنه براش بهترین شامو تدارک میبینم(قبل ازدواج فودبلاگر بودم الان حرفه ایم)

میچینم و دیزاین میکنم(این دیزاینو بعضی اقایون خیلی دوست دارن و خوششون میاد)

کنار هم شام میخوریم و ازاین درو اون در حرف میزنیم تا شامو بخوریم و من ظرفامو بشورم

میریم لالا

همیشه وقتی از سرکار میاد براش دزک بزک میکنم

بهترین لباسمو میپوشمو ارایش میکنم و عطر خوشبومو که عاشقشه میزنم

اگر تابستون بود نوشیدنی گرم همراه با دیزاین

اگر زمستون، سرد و باز همراه با دیزاین

بهش میگم دردت به جونم خسته نباشی اقاییمممممم

کتشو در میارم و لباساشو میندازم ماشین

تا اون نوشیدنیشو خورد و رفت دوش بگیره

یه فیلم خوب دانلود میکنم

یه خوراکی خوشمزه که باهم ببینیم و لذت ببریم

بعداز اون مطابق بر میل هردو و با رای گیری یا میریم خونه مامان من یا مامان اون یا دور دورمعمولی یا دور دور ویژه😂

بعدم میایم خونه اگه شام نخورده باشیم

تا اون استراحت کنه براش بهترین شامو تدارک میبینم(قبل ازدواج فودبلاگر بودم الان حرفه ایم)

میچینم و دیزاین میکنم(این دیزاینو بعضی اقایون خیلی دوست دارن و خوششون میاد)

کنار هم شام میخوریم و ازاین درو اون در حرف میزنیم تا شامو بخوریم و من ظرفامو بشورم

میریم لالا