2777
2789
عنوان

خانما بیاین🫠همسر سابقش

| مشاهده متن کامل بحث + 4347 بازدید | 141 پست
بگوو

همسرم با یه دختر ۷۶ ۷۷ عقد میکنه

حدود ۱۰ جلسه هم خواستگاری رفتن

بعد یه سال جدا میشن 

ابنم بگم که ما تهرانیم و خانواده دختره به زور شوهرش ندادن

علی امام من است و منم غلام علی....هزار جان گرامی فدای نام علی 🩵🌱                                                                    امیرالمومنین‌علیه‌السلام: کسی که از دیگران عبرت نگیرد؛خداوند او را مایه عبرت دیگران‌قرار خواهد داد!!| غررالحکم،حدیث۹۹‌۱۱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد عقد دختره می‌گفته همسرمو وست نداره و اذیت میکرده و سر ناسازگاری داشته

علی امام من است و منم غلام علی....هزار جان گرامی فدای نام علی 🩵🌱                                                                    امیرالمومنین‌علیه‌السلام: کسی که از دیگران عبرت نگیرد؛خداوند او را مایه عبرت دیگران‌قرار خواهد داد!!| غررالحکم،حدیث۹۹‌۱۱

خانما قطره چکونی نمینویسم

نی نی سایت جون میکنه تا پست رو ثبت کنه🤐

خلاصه همسرم هر کاری میکنه این دختر اوکی شه نمیشه

از جشن و کادو و...

تا صحبت با خانواده اش و....

اخر طلاق میگیره بدون مهریه

بعد حدود ۲ ۳ سال که ما خواستیم ازدواج کنیم رفتیم پیش پدر اون دختره که تحقیق کنيم 

پدر دختره تعریف کرد از همسرم

و لابه لای حرفاش گفت ما پشیمونیم که زود حرف دخترمون رو گوش دادیم و اجازه دادیم طلاق بگیره

الان اگه بود اجازه نمیدادیم

اینم بگم که همسرم بعد طلاق اصلا اصلا ( البته اینجوری که میگن، )دیگه پیگیرش نمیشه

خلاصه ما عقد کردیم باهم

تو دوران عقد دیدم همسرم شماره ی اون خاتم رو هنوز پاک نکرده

یا چتشون رو پاک نکرده یا چتش با مادر زن سابقش 

یا کپی کارت ملی زن سابقش تو کیفش بود که خب عکس دار بود دیگه

سر چت هایی که دیدم قسم خورد یادش رفته پاک کنه ( چت ها قربون صدقه بود نه دعوا )