2777
2789
عنوان

اونایی که همسرتون خییلی دوستون داره چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 18 پست
چجوری مثلا؟ من که صادق هستم ولی جذب نمیکنه این رفتارم

نمیدونم چطوری بگم

مثلا باید صداقت رفتار وکلامت وحس کنه

مثلا من وقتی خسته است شاید براش زبون نریزم ولی محبتی که میکنم ومیفهمه درامدش ماشالله خیلی خوبه اما خوب من قدر پولشو میدونم

هرگز ندیدپدید بازی درنیاوردم مثلا بخوام اصراف وولخرجی کنم

باخانوادش با محبت برخوردمیکنم فرقی بین خانواده خودش و خودم نمیذارم درعمل

کلا باید حس کنه باهاش تو همه چی شریکی تو غم وغصه و شادی و دارایی ونداری و همه چی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چطوری بگممثلا باید صداقت رفتار وکلامت وحس کنهمثلا من وقتی خسته است شاید براش زبون نریزم ولی ...

اره شاید من اینجوری باشم ، ولی اون حس نکرده 

شاید یه جاهایی اشتباه کردم که درک نمیکنه چقد دوسش دارم

ممنونم ازت 

نظرت خیلی برام ارزشمند و کارآمد بود 

خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.

اره شاید من اینجوری باشم ، ولی اون حس نکرده شاید یه جاهایی اشتباه کردم که درک نمیکنه چقد دوسش دارممم ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!