2777
2789
عنوان

انشاالله تا مرد خوب گیر دخترای خوب نیفتاد ازدواج نکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 30 پست
عزیزم با مشاور قبل ازدواج و شناخت بهتر میشه خیلی زیاد جلوگیری کرد

دقیقا همون نامزدیرو کلا گذاشتن برا شناخت بهتر تا قبل هر اتفاقی ادم بفهمه نمیدونم چرا بعضیا متوجه نیستن پیشگیری بهتر از درمانه

عزیزم مشکل خیلی از طلاقا همین زن دوم گرفتنو خیانته ما زنا داریم گل به خودی میزنیم و اونی که گفتی دست ...

بله درست میگین

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آمارشو دارم میبینم تو جامعه نیستی مگه فدات

عزیزم هستم اتفاقا ولی اون چند نفر نمیشن آمار

آمار نگاه کلی به جامعس نه صرفا چند نفر

آمار میگه درصد خیانت مردا خیلی بیشتره

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

چون من میگماتفاقا قدیمی بودیکم تو جامع بپلکی متوجهش میشی

والا من از هر ۱۰ تا مردی ک دیدم ۹ تاشون خاعن ان

ولی زن خیانت کار کلا یک مورد دیدم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

دقیقا همون نامزدیرو کلا گذاشتن برا شناخت بهتر تا قبل هر اتفاقی ادم بفهمه نمیدونم چرا بعضیا متوجه نیس ...

بدبختی اینه ما زنا وابسته میشیم و سخته برامون جدایی

والا من از هر ۱۰ تا مردی ک دیدم ۹ تاشون خاعن انولی زن خیانت کار کلا یک مورد دیدم

واقعا ۹ تا خائنن؟

کاملا درست میگید ،منم همین نظرو دارم ،شوهر من ۹ساله بادخترعمش رابطه دارن ،هر کاری کردم جدانشدن،منم نه پول نه مهارت نه خانواده حامی دارم و بچه،دارم فقط تحمل میکنم،ک ای کاش میمردم،ظاهر شوهرم و هر کی میبینه میگه آدم حسابی،ولی امان از دل من،خیلی  خیلی مواظب باشید و ردقت کنید،هیچ چیز از هیچ کسی بعید نیست

واقعا ۹ تا خائنن؟

آره بخدا 

کارم در ارتباط مستقیم با خانواده هاس

خیانت مردا بیش از حده

شما همین سایت رو نمونه کوچیکی از جامعه واقعی بدون

ببین چقد خیانت زیاده

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

والا من از هر ۱۰ تا مردی ک دیدم ۹ تاشون خاعن انولی زن خیانت کار کلا یک مورد دیدم

منم از هر ۵ تا خانم که دیدم ۴ تاشون خیانتکار بودن

ولی تا حالا مرد خیانتکار ندیدم

یه تعلیقی سیاسی🤕

منم از هر ۵ تا خانم که دیدم ۴ تاشون خیانتکار بودنولی تا حالا مرد خیانتکار ندیدم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

احتمالا شما یه کشور دیگه زندگی میکنی ک مرد خائن ندیدی 

ریپ نزن عزیز.

کاملا درست میگید ،منم همین نظرو دارم ،شوهر من ۹ساله بادخترعمش رابطه دارن ،هر کاری کردم جدانشدن،منم ن ...

اولا خدا کمکت کنه انشاالله

همسرت تو دوران آشنایی نشون نداد چه آدمیه؟

آره بخدا کارم در ارتباط مستقیم با خانواده هاسخیانت مردا بیش از حدهشما همین سایت رو نمونه کوچیکی از ج ...

وای منم چند هفته پیش فهمیدم ی مردی خیانت کرده که فکر مکردم این یکی عمرا خیانت کنه با فالوور اینستاشم خیانت کرد

اولا خدا کمکت کنه انشااللههمسرت تو دوران آشنایی نشون نداد چه آدمیه؟

نه،شوهرم مرد خوبی بود ،دختر عمه شپیامش داده بود من عاشقتم وانداختش تو این راه،الانم وابسته شده ،خانوادش هم نتونستن جداشون کنن،سپردم بخدا وایمان دارم ک بینشون بهم میزنه،