2777
2789
عنوان

بچها مامانم میخواد طلاهامو بده داداشم ماشین بخره بدم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست

نه اصلا ندیا ما پدرشوهرم پولش از پارو بالا میره خودمون نه خونه داریم نه ماشین از روزی که اومدن خواستگاری نه سر مراسم عقد نه عروسی یه پاپاسی تا حالا برای ما خرج نکرده آدم چه توقعی از خواهرشوهر میتونه داشته باشه به هیچ وجه قبول نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اگه طلا قرض بدم طلا پس میگیرم اگه اونام اینجوری پس میدن چه اشکالی داره

مشکل اینکه همه چیزو از چشم من میبینن

کیف و حالشو یکی دیگه میکنه اخرشم سر من خراب میشن که ها طلا میخوای طلا میخوای 

ادم موقع قرض گرفتن مظلوم میشه موقع دادن قلدر

نمیگن ماشین خریدم واسه اون عجوزه 

والا بخدا زنش همش کرمای ۲ میلیونی ۳ میلیونی میزد حالا من باید تاوان پس بدمم عمرااا

همش نفرینم میکنه تاپیک قبلیمو بخونمیگه این طلاها پوشیدت نمیشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️💔💔💔💔

بگه مهم نیست

دلم گرفت 

منم وقتی دخترخونه بودم وقتی اطرافیان بهم طلا هدیه میدادن نگهش میداشتم 

بعدها میاومدن ازم می گرفتن  

برای همین شما اشتباه منو تکرار نکن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بگه مهم نیستدلم گرفت منم وقتی دخترخونه بودم وقتی اطرافیان بهم طلا هدیه میدادن نگهش میداشتم بعدها میا ...

الهی بگردم که ما دخترا چقدر مظلومم توی خانوادهای پسر دوست 🤦‍♀️💔

عع حالا پدرشوهر من....خدایی برای ما خونه خرید ماشین خرید الانم یه باغ خرید برامون

برای ما که گفتن کلا با خود شوهرمه تمام مراسما حتی کادو هم بهمون نمیداد سر عقد و عروسی لعنتی ولی قشنگ ماهی صدتومن پول دودشه

الهی بگردم که ما دخترا چقدر مظلومم توی خانوادهای پسر دوست 🤦‍♀️💔

پسرا بعدها گم و گور شدن و رفتن دنبال خوشی و زنو بچه ی خودشون 

ما دخترا عصای دست پدرمادرمون بودیم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!