2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم می خوام پسرمو از پوشک بگیرم اما نمیدونم کی وچجوری!

چندوقتشه؟پسرمن يكونيم سالشه خيلي سخت ميذاره پوشكش كنم،شبها هم كه پوشك باشه نميخوابه منم پوشكش نميكنم ديگه ولي روزها هم اذيت ميشه با پوشك فكركنم زوده بخوام سرپاش كنم چون ببخشيد سرپاش هم ميكنم دستشويي نميكنه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
چندوقتشه؟پسرمن يكونيم سالشه خيلي سخت ميذاره پوشكش كنم،شبها هم كه پوشك باشه نميخوابه منم پوشكش نميكنم ...

پسرمنم یک سال ونیمشه.به زور نگه میدارم پوشکش میکنم

صلوات برای سلامتی همه ی نی نی ها

خوب فكركنم زوده واسه ازپوشك گرفتن،سرپاش ميكني دستشويي ميكنه؟پسر من كه انقدر دست وپاميزنه تا بياد پايين كه آخرم هيچي به هيچي

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

سلام

من بچم رو دقیقا سه سالگی از پوشک گرفتم،همه از یک سال و نیم به بعدش میگفتن بگیر اخراش که دیگه خیلی غر میزدن همه ک دیگه بزرگ شده و...

ولی من اصلا توجه نکردم چون هم خودم شرایط روحی مناسبی نداشتم و اگه میگرفتم مطمن بودم و که صبر و حوصلش رو ندارم هم اینکه دوست داشتم بچه خودش بزرگتر بشه و متوجه بشه و همکاری کنه،

اول چند تا شرت و لگن بچه گرفتم، و قبلش با بچم حرف زدم و براش توضیح دادم که دیگه باید مثل مامان بابا خودت یاد بگیری و پوشک نکنیم تا دیگه اذیت نشی و...وز اول دقیقا هر ده دقیقه یک بار میبردم دستشویی اگه به یک ربع میرسید دستشویی میکرد حتما ( بچه من کلا خیییلییی دسشویی میکنه چون مایعات زیاد میخوره)

بعد براش برچسب و استیکر خریده بودم هر بار به ذوق اونامیومد و بعد میدادم دستش بازی میکرد یه وقتا نیم ساعت میشستیم تا دسشویی کنه هم زمان بازی هم میکرد ،اصلا دیگه پوشک نکردم چون تند تند میبردم جایی نجس نمیشد،من چند تا دستمال کاغذی حوله ای میذاشتم داخل شرتش ک وقتایی ک تا ببرم دسشویی میکرد میریخت. دستمال. ولی اگه بچتون اذیت میشه نزارید،

روز دوم هم همونکار و کردم و منتها میگفتم هر وقت دسشویی داشتی بگو و روز سوم فاصله دسشویی بردنا رو کمتر کردم ،هر نیم ساعت میبردم و دیگه بچمم یاد گرفته بود کنترل کنه و دقیقا از روز سوم خودش گفت منتها تا ده روز اول خیلی سخته حتما باید تند تند ببرید،زمان میبره تا کامل یاد بگیره تو اون فاصله من مهمومی نرفتم ولی روز سوم بردمش پارک و اونجا میبردم دستشویی ،تا بیرون هم یاد بگیره کنترل کنه،و قبلشم کلی دعا و نذر و نیاز کردم ک خدا صبرشو بده و بچمم زود یاد بگیره.

من یه کار دیگه ک انجام دادم خیییلیییی مفید بود،شورت پوشکی خریدم یک بار مصرف فقط هم مارک پریما داشتن ،دقیقا مثل پوشکه ولی شرته ،

برای زمان هایی ک زمان طولانی بیرون بودم یا مهمونی بودم،

پسرم گفته بودم شرته و نباید توش دسشویی کنی ،خیلی عالی بود اوایل ک کامل یاد نگرفته بود خیلی به کارم میومد و خونه کسی میرفتم دیگه نجس نمیشد جایی پیش میومد.

در مورد مدفوع ،بچه من خیلی میترسید و فقط تو پوشک اینکار و میکرد و قط و فقط با تشویق شعر خوندن و دست زدن و جایزه ترسش ریخت

در مورد دوقلو بودن و اینکه باهم بگیرید یا تک تک

تجربه ندارم،ان شاالله خدا کمکتون کنه

خیییلییی شرمنده که انقدر طولانی شد خواستم کمکی کرده باشم

حلال کنید.

طبیعیه عزیزم بخاطذ بازیگوشیش

من هر بار یه جور سرگرمش میکردمد مثلا یه مدت چسب شیشه ای میبستم دور انگشتش موقع پوشک کردن با اون سرگرم میشد من پوشک میکردم،تکراری که میشد براش مثلا یه اسباب بازی جدیدش رو میدادم و...تا سرگرم باشه