2777
2789

سینه مرغ

گوشت قرمز

ماهی 

قارچ

کره بادام زمینی

حبوبات

لبنیات

جوپرک

اینا همگی سرشارن از پروتئین

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سینه مرغگوشت قرمزماهی قارچکره بادام زمینیحبوباتلبنیاتجوپرکاینا همگی سرشارن از پروتئین

میدونم عزیزم فک کنم منظورمو بد رسوندم 

من موندم غذا های رژیمی خوشمزه چجوری درست کنم 

مثلا قارچ کبابی دوست ندارم 

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
میدونم عزیزم فک کنم منظورمو بد رسوندم من موندم غذا های رژیمی خوشمزه چجوری درست کنم مثلا قارچ کبابی د ...

خب کبابی نکن عزیزم

با روغن کنجد یا زیتون با حرارت بالا تفت بده

کنار سینه مرغ بخور

یا مثلا تفت بده سفیده تخم مرغ اضافه کن بشه املت قارچ

همینا رو طبق ذائقه ات بخور.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

چرا خیلی راحته ک من چیزی و ک دیگه سرخ نمیکنم ولی مثلا مواد خورش یا مواد پلو و ماکارانیم بخام تفت بدم ...

یعنی همون خوراکی های همیشگیتون رو اینجوری درست میکنین؟

اره من همه چی میخورم ولی سالمتر و با پروتئین بیشتر

من الان یک هفتس فست گرفتم و قند مصنوعی رو حذف کردم 

حدوو 2 کیلو هم کم کردم 

این هفته همش سعی کردم غذا های همیشگی رو ولی مقدار کمتر بخورم 

من الان یک هفتس فست گرفتم و قند مصنوعی رو حذف کردم حدوو 2 کیلو هم کم کردم این هفته همش سعی کردم غذا ...

حتما نتیجه میده .. الکی ب خودت سختی نده و افراط نکن و غذاهاتو زیادی بی مزه درست نکن .اینجوری زده میشی از رژیم

من خودم با همین سالم خوری ۱۰ کیلو کم کردم

میان وعده هم مغزیجات بخور تا ولعت ب کریوهیدرات کمتر شه

حتما هم قبل از غذا  سالاد و سبزیجاتتو بخور تا قند کربوهیدراتت کنترل شه و زودتر سیر شی

حتما نتیجه میده .. الکی ب خودت سختی نده و افراط نکن و غذاهاتو زیادی بی مزه درست نکن .اینجوری زده میش ...

نه اصلا مثل همیشه غذا درست میکنم فقط سعی کردم کمتر بخورم 

دیگه ولع به شیرینیم خیلی کمتر شده خداروشکر 

شما تو چه مدت کم کردین؟